EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Fernando Alonso
Čimprej odločitev o motorjih
Španec meni, da bi moral McLaren čimprej sprejeti odločitev o motorjih za 2018.
Artur Švarc
16. julij 2017 | 19:19:17

Po še eni katastrofalni sezoni s Hondo je ekipa iz Wokinga praktično z eno nogo že čez ločiteveni prag z japonskim proizvajalcem. V desetih dirkah so uspeli osvojiti le 2 točki in le konkurenčen motor za 2018 bo v ekipi obdržal tudi Alonsa. Dvakratni svetovni prvak zato poziva ekipo, da se čimprej odloči o motorju za prihodnje leto, podprl bo vsako odločitev, da jo lahko vkalkulira v svoje načrte.

»To je njihova odločitev, a prej kot veš, s čim boš vozil prihodnje leto, lažje se pripravljaš na naslednje leto. Podprl bom vsako njihovo odločitev. Zame in za ekipo je VN Madžarske pravi mejnik, vse ostalo so le sanje.«

Ko so Alonsa vprašali, če bi se z drugim motorjem boril v ospredju, je bil taktičen: »Ne vem, težko je ugibati in si zamisiti različne kombinacije dirkalnika in motorja, a vsem nam je jasno, kje je naša šibka točka in če jo popravimo, bomo konkurenčni. A to še ni v bližnji prihodnosti, moramo biti realisti in čez 14 dni je nova priložnost na Madžarskem.«

Alonso je današnjo dirko začel z začelja, potem ko so mu zamenjali večino motorja. Malo čez polovico dirke smo spet slišali znameniti »I got no power«, Špancu naj bi ponagajala črpalka za bencin.

»Težka dirka, na žalost smo imeli še en tehnični problem, bencinsko črpalko, ki pa na srečo ni poškodovala motorja, zato ga bomo lahko še uporabili. Ker nisem bil niti blizu točk, odstop ni tako dramatiečn.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Tale Mclarnova odisejada pa je polna težav; če že motor dela, jim pa črpalka ponagaja (ali pa Kvyat štalo naredi). Sta pa oba na dirki še kar držala tempo, se mi zdi. Dobro, da bodo lahko brez kazni uporabili motor na Madžarskem, fingers crossed!
16.7.2017 21:49:10
dbench
Meni kar ni jasno, kako je možno da ti po 3h letih razvoja še vedno na vsaki dirki nekaj crkne.. OK ti crkne motor 1x, 2x ampak njim potem tako za "gratis" odpoveduje še kar vse ostalo, ki malo spominja na motor oz. pogon.
17.7.2017 8:56:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija