EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   McLaren
Kam z velikim talentom Norrisom?
Lando Norris je na testiranjih na Hungaroringu presenetil z drugim mestom. Mnogi strokovnjaki se sprašujejo, kaj bo McLaren s svojim talentom naredil v prihodnji sezoni?
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. avgust 2017 | 8:13:00

Kaj bo McLaren storil s svojim velikim talentom Landom Norrisom? Britanec je na zadnjih testiranjih, ki so se odvijala na Hungaroringu, prepričal z drugim mestom in med mnogimi strokovnjaki velja za prihodnjega šampiona formule ena. Norris je bil celo hitrejši od kvalifikacijskega časa, ki ga je dosegel Fernando Alonso – čeprav z mehkejšimi in hitrejšimi pnevmatikami. Toda mladenič je pokazal, da bi se lahko že kmalu pojavil v formuli ena.

Tačas Norris v svoji premierni sezoni evropske formule 3 zaseda drugo mesto za Nemcem Güntherjem in se nahaja pred napredovanjem v višji razred, toda neposreden vstop v formulo ena zanj še ni mogoč. "McLaren poskuša, da zadrži Fernanda in Stoffela, zaradi česar napredovanje v formulo ena ni v mojih rokah," je za kolege iz Autosport realno ocenil 17-letnik. "Menim, da v prihodnji sezoni ne bo nič s formulo ena," je povedal Norris, čeprav so testiranja v dirkalniku formule ena potekala boljše kot si je predstavljal. Test v kraljevem razredu motošporta si je pridobil kot nagrado za osvojitev nagrade McLaren-Autosport-BRDC, poleg tega pa ga je ekipa vključila tudi v svoj program mladih dirkačev.

Letos se Norris še ne namerava osredotočati na kraljevi razred motošporta. "Osredotočal se bom na formulo 3 in upam, da bom osvojil prvenstvo." Z obema zmagama na zadnji dirki v Spaju, se je Norris vodilnemu Güntherju približal na 18 točk. Do konca sezone so še štiri prireditve, torej 12 dirk, na katerih bo storil vse, da prehiti vodilnega Nemca. Če mu bo uspelo osvojiti naslov prvaka, bi bil logičen korak napredovanje v višji razred. Toda, tudi če mu ne bi uspelo doseči cilja, bo Norris verjetno ubral pot v višji razred. "Prepričan sem, da v prihodnji sezoni ne bom več dirkal v formuli 3. Bolj verjetno je, da bom sodeloval v formuli 2 ali pa v Super formuli." V obeh omenjenih serijah je McLaren šolal tudi svojega aktualnega dirkača Stoffela Vandoornea.         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija