EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Honda
Lahko prehitimo Renault
Japoncem rastejo krila, saj verjamejo, da lahko še v letošnji sezoni po moči prehitijo Renault.
Artur Švarc
8. avgust 2017 | 9:13:02

Odkar so se vrnili v F1 pred tremi leti, igrajo četrto violino. Letošnjo zimo so spremenili concept motorja in pridobili težave z močjo in zaneslivostjo, posledično pa so zaradi tega na pragu razhoda z McLarnom.

V zadnjih dirkah so Japonci napredovali. V Bakuju so osvojili prve točke letos, na Madžarskem sta med točke pripeljala oba dirkača.

“Lahko zvezno nadgrajujemo moč, a težko bo ujeti Mercedes ali Ferrari,” je povedal Hasegava.

“Rad bi, da smo po zmogljivostih do konca sezone pred Renaultom.”

Hasegava je povedal, da v telemetriji vidijo, da se po moči približuejo konkurentom: “Ne bom vam povedal številk, a zmanjšujemo zaostanek.”

Honda je odpravila tudi težave z zanesljivostjo. Vandoorne in Alonso sta na Madžarskem osvojila 10. in 6. mesto.

“Kar se tiče voznosti, je motor dober, še vedno pa manjka nekaj moči. Dirkača imata zaupanje v avto, kar je dobro, a še vedno ne moremo napasti prvih treh ekip.”

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Kaj pa ko pride kakšna konkretna steza?
8.8.2017 13:05:19
hubertfast
Honda bo premagala vse, malenkost še po trpimo
8.8.2017 15:32:52
tadejkrze
Letos ne, načeloma se pa nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Se pravi Mclaren ostane pri Hondi, ker druge boljše rešitve tako ali tako po moje ni. Prihodnje leto pa se vsaj malo stabilizira situacija, upam. Šlabše kot je, ne more bit
8.8.2017 18:15:21
IcEm4n1988
Še eno podobno dirko Budimpešti, pa bodo razmišljal že o naslovu prvaka.
8.8.2017 18:26:04
Fero
Jaz pa mislim da jih lahko.
9.8.2017 9:07:39
dbench
Pravzaprav bi McHonda ne glede na manjšo moč imela že kar nekaj točk na lestvici, v kolikor bi bil motor bolj zanesljiv. Spomnimo se kolikokrat je že letos bil Alonso v polju točk ali pa vsaj na robu točk, ko mu je sredi dirke odpovedal motor.
9.8.2017 12:06:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija