EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Chase Carey
Schumacher je non plus ultra
Šef formule ena Chase Carey goji najvišje spoštovanje do rekorderja v naslovih prvaka Michaela Schumacherja in to dokazuje s tem, da bo eno izmed konferenčnih sob poimenoval po Schumiju.
Bojan Vrbnjak Arhiv
9. avgust 2017 | 8:43:31

Novi prvi mož formule ena Chase Carey z veseljem gleda na potek letošnje sezone. Dirke so do sedaj nudile kar nekaj napetosti, dirkalniki so znova spektakularni in povrhu Lewis Hamilton in Sebastian Vettel skrbita s svojim bojem za naslov prvaka za veliko pozornost – tako na stezi kot tudi izven nje.

Dvoboj med glavnima protagonistoma letošnje sezone je za Careya idealen in perfekten scenarij. Dva zvezdnika formule ena uprizarjata dirkaški in verbalni dvoboj in predstavljata prava dirkaška karakterja. "Dirkači so junaki in vsi želijo videti, kako se do konca borijo za naslov prvaka. Z dušo in srcem," tako Američan, ki si želi, da bi se boj za naslov prvaka odločil šele na finalni dirki v Abu Dhabiju. Na ta način bi se lahko pisale zgodbe, kot jih je v preteklosti kreiral super zvezdnik Michael Schumacher.

"On je vsekakor ena izmed največjih ikon formule ena," je o Nemcu povedal Carey v pogovoru za kolege iz Auto Bild motorsport. "Ross in jaz sodelujeva šele kratek čas, toda slišal sem že dovolj zgodb o njegovem edinstvenem talentu, njegovih sposobnosti, njegovi ambicioznosti, fizični pripravljenosti in čustvih. Michael Schumacher je vsekakor non plus ultra dirkača formule ena. In mi bomo eno izmed konferenčnih sob v Londonu poimenovali po njem, da bi mu s tem izkazali spoštovanje."          

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija