EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Nico Rosberg
Ne verjame v naslov Ferrarija
Nico Rosberg v boju za naslov letošnjega prvenstva stavi na svoje nekdanje moštvo Mercedes in verjame, da Ferrari v dirki razvoja nima nobenih možnosti.
Bojan Vrbnjak Arhiv
11. avgust 2017 | 11:18:49

Formula ena se tačas nahaja v poletnem premoru, čez dva tedna pa se bo nadaljeval boj za letošnjo krono med Sebastianom Vettlom in Lewisom Hamiltonom. Do konca sezone je še devet dirk in tačas je na vrhu Vettel, ki ima pred Hamiltonom 14 točk naskoka.

Toda aktualni svetovni prvak Nico Rosberg ne verjame, da bosta Vettel in Ferrari osvojila letošnji naslov. Sam meni, da je Ferrari v zimskem času opravil sijajno delo, "toda sedaj bo to dirka razvoja. In tukaj težko verjamem, da bi lahko Ferrari držal korak z Mercedesom," tako Nemec za Sport Bild.  Že po dirki v Silverstoneu je menil: "To je bilo to. Da pa je Ferrari na Hungaroringu vrnil udarec, to me je zelo presenetilo. Spa bi moral odgovarjati Mercedesu in menim, da Ferrari tam nima možnosti."

Kar je Rosberga najbolj presenetilo je Vettlovo ravnanje v Bakuju. "Vemo, da težko obvladuje svoja čustva. V lanski sezoni je na dirki v Mehiki preko radijske zveze grdo bentil nad Whitingom." Vendar pa takšno obnašanje ni nujno, da je negativno. Prej nasprotno. "ta debela koža, da nosiš posledice takšnega ravnanja, je tudi ena izmed močnih strani Vettla. Kratkoročno in v danem trenutku to mogoče deluje slabo, toda preko celotne sezone lahko takšna prekanjenost naredi odločilno razliko."            

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Čaki mali zjasni se malo?? Definitivno bo Hamilton prvak, to je dejstvo. Vsem poznavalcem je jasno, da je Mercedes razvojno močnejši. Samo Singapur bo še ležal Ferrariju, razen če ne bodo tipi potegnili norega asa iz rokava. 0
11.8.2017 15:03:07
byrkus
Tudi lani so ob tem času mnogi trdili, da bo Hamilton postal prvak, da je to dejstvo. Pa se nekak ni izšlo. Devet dirk, to je še slaba polovica sezone. Daleč od tega, da bi bilo odločeno. V končni fazi lahko že en odstop marsikaj obrne na glavo...
11.8.2017 15:17:57
fernando alonso sf team
Kako mi je odleglo, ko sem videl tvoj komentar. Letos še nikoli nisi zadel z napovedjo, tako da se lahko pošteno veselimo druge polovice sezone!
11.8.2017 15:19:18
fernando alonso sf team
letelo je seveda na hubertfasta
11.8.2017 15:27:30

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija