EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen poudarja
Če ne bo izboljšav, me ni več
Mladi Nizozemec je od svoje ekipe Red Bull javno zahteval izboljšave, drugače bi se lahko odpravil h konkurenčni ekipi.
Bojan Vrbnjak Arhiv
22. avgust 2017 | 9:03:05

Kako dolgo lahko Red Bull še zadrži Maxa Verstappna? Ni skrivnost, da želi mladi Nizozemec prej ali slej zmagovati in se boriti za naslov prvaka. Toda Red Bull mu letos ni mogel na kolesa postaviti ustrezen dirkalnik, s katerim bi si lahko uresničil te želje. Zaradi tega smo vedno znova priča govoricam o njegovi menjavi ekipe. Sedaj je 19-letnik znova podkrepil te govorice, ko je povedal: "Vedno sem jim govoril, da ko bom imel konkurenčen dirkalnik, potem ni nobenega razloga, da bi odšel." Kaj pomeni konkurenčno, mora vsak dirkača vedeti zase, toda aktualen položaj v Red Bullu Verstappnu očitno ni dovolj. "Seveda trenutno nismo tam, kjer bi si sam želel biti," tako Max.

Ali je torej mladenič z mislimi že pri Ferrariju ali Mercedesu? Verstappen samo odmahne: "To ne pomeni, da se takoj predaš. Trdo moraš delati z ekipo in poskušati, da iz tega izvlečeš največ." To pomeni, da se želi Verstappen najprej prebiti z Red Bullom, toda v isti sapi pa poudarja, da bi lahko izgubil potrpljenje, če se zadeva ne bo izboljšala. "Če po dveh ali treh letih ni nobenega izboljšanja, potem je to nekaj drugega," poudarja mladi Nizozemec. In dejansko od takrat, ko je Verstappen prišel v prvo ekipo Red Bulla, nismo bili priča nobenemu izboljšanju. Verstappen je takrat v Barceloni zmagal že na svoji prvi dirki za Red Bull, od takrat naprej pa vlada praznina – vsaj kar se tiče zmag. Pravzaprav je Red Bull želel v letošnji sezoni – zahvaljujoč novemu pravilniku – napasti vrh, toda razen srečne zmage v Bakuju so le nemi statisti dveh najboljših ekip.

To pomeni, da se ekipa Red Bull z Verstappnom nahaja že v drugem letu skupnega sodelovanja, za prihodnje leto pa se je mladi Nizozemec še postavil za svojo ekipo. "Trdo delamo na tem, da se izboljšamo. Po naslednjem letu pa bomo videli, kaj se bo zgodilo," tako Verstappen, ki pa si želi uspehe videti že v tem letu.

Težava Red Bulla je v tem, da njihov motorni partner Renault letos sploh ne dela na izboljšavi zmogljivosti motorja, temveč se posveča le zanesljivosti. Zaradi tega večjih izboljšav letos ne bo. "Gledati moramo na to, da bomo razvijali nekoliko hitreje in bolje kot ostali, kajti s strani motorja ne pride ravno veliko, medtem pa drugi proizvajalci dosegajo napredek tudi na tem področju," doda Verstappen.

Da letos ne bo nič z naslovom prvaka, je bilo Red Bullu jasno že zelo zgodaj in sicer zaradi težav z vetrovnikom, ki je dajal napačne podatke. "Po prvih treh dirkah si nisem postavljal več nobenih ciljev. Gledam le še na vsak dirkaški konec tedna, kaj je mogoče doseči in potem poskušam iz tega izvleči najboljše." In če v prihodnjem letu ne bo boljše, potem grozi zelo napeta Silly Season.             

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
Da ne bo preveč jezikal in za eno leto kazensko pristal v STR
22.8.2017 10:39:55
hubertfast
Vprašanje, če ga lahko pogodbeno degradirajo?
22.8.2017 10:54:24
tadejkrze
Če so lahko Kvyata...lahko še malo Sainza sprobajo
22.8.2017 11:26:32
Dynisco
Tastarga Ferstapna raznese od togote, da se kaj takega zgodi!
22.8.2017 13:47:15
Mitja Bonča
Ne morte primerjat Maxa z unima dvema juncema no. Max bo zihr šel, če mu ne bodo dali avta kto se gre, v to sem prepričan.
22.8.2017 18:19:29
qualia_magik
Tista prva zmaga v Španiji je itak bila srečen seštevek naključij. MEH!
22.8.2017 18:34:37
tadejkrze
Kdo ga pa primerja? Samo pravim, da jezikati ni kaj preveč dobro, ker je še veliko drugih 'naraščajnikov'. Drugač pa, kam bo pa šel? Samo navzdol po lestvici ima še odprto...Trenutno je Redbull pač najboljša izbira.
22.8.2017 20:06:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija