EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Helmut Marko kritizira Wolffa
Vprašanje stila
Da se je Toto Wolff v Monzi na kavi sestal z očetom Maxa Verstappna Josom, to pri Red Bullu ni naletelo na odobravanje. Toda Helmut Marko zaradi tega ne spi slabo.
Bojan Vrbnjak Arhiv
9. oktober 2017 | 8:00:07

Koliko so v formuli ena veljavne pogodbe? To je stalnica v vprašanju, ko se neka ekipa zavzema za dirkača, ki je pogodbeno vezan ma aktualnega delodajalca. Okrog Maxa Verstappna že nekaj mesecev krožijo trdovratne govorice, da bi lahko mladi Nizozemec predčasno zapustil Red Bull – čeprav ima veljavno pogodbo do konca leta 2018.

Nazadnje je časnik Evening Standard poročal, da naj bi Mercedes in tudi Ferrari resno mislila z Verstappnom in mu ponudila skorajda nemoralno ponudbo. Domnevno naj bi mladi Nizozemec pri novem delodajalcu dobil plačo v višini 22 milijonov evrov – na sezono, da se razumemo. S tem bi se Max tudi finančno povzpel med najboljše dirkače formule ena.

Mladi Verstappen naj bi pri Red Bullu zaslužil okrog 5,5 milijona evrov. "Maxa ne damo tudi za 100 milijonov odškodnine. Pripeljali smo ga v formulo ena in v njem vidimo ogromen potencial. Z njim želimo postati svetovni prvaki," tako športni svetovalec Red Bulla Helmut Marko za časnik Bild.

Ali mora Red Bull odškodnino še enkrat pošteno zvišati? Predvsem zato, ker je nogomet z 222 milijoni evrov za brazilskega super zvezdnika Neymarja že dosegel vesoljke zneske? "Ne, ker je vseeno. Max je pričel pri nas in tukaj si bo privozil naslov prvaka. To je naša želja in tudi njegova," tako Marko.

Da se je nazadnje šef ekipe Mercedes Toto Wolff v Red Bullovem Energy Station na kavi dobil z očetom Maxa Verstappna Josom, to Marka ne vznemirja. Wolff je ta pogovor uvrstil med klepet s prijatelji. "Ah, to je tipično v formuli ena. Da je potem gospod Wolff prišel v naš bivalnik in se pogovarjal z očetom Verstappna, je vprašanje stila. Ampak zaradi tega se spim slabo."     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
kakšno zvezo ima odškodnina, če mu pogodba poteče konec naslednje sezone? Takrat bo prost in takrat se izteče pogodba tudi Bottasu. Seveda pa se je potrebno začeti pogovarjati dovolj zgodaj.
9.10.2017 9:37:18

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija