EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Štart na znameniti dirki Indy 500?
Britanec dobro ve, kako se na hitro naredi manjši šov. Na odru za zmagovalce dirke v Suzuki si je nadel prstan in s tem povzročil številne špekulacije.
Bojan Vrbnjak Arhiv
10. oktober 2017 | 9:05:20

Prstan, ki ga je na roki nosil Takuma Sato - Japonec je vodil intervjuje na odru za zmagovalce -, bi težko spregledali. In seveda se je vanj zagledal tudi Lewis Hamilton, kot priznani pristaš nakita. Lewis se je takoj navezal na prstan Japonca in povedal: "Vau, ti imaš na roki blik-blink. Od kje imaš ta prstan? Obožujem ga, res bi ga imel. Ali ga lahko poskusim?", je Hamilton vprašal Sata.

Da ta prstan dobi zmagovalec legendarne dirke Indy 500, Hamilton seveda še kako dobro ve. Potem ko je Sato opravil intervjuja z obema dirkačema Red Bulla Verstappnom in Ricciardom, se je za konec še enkrat pogovoril s Hamiltonom. In Britanec je ponovno poskušal: "Ali lahko poskusim ta prstan? Ali si lahko pogledam, če se izplača, da tudi sam nekega dne to poskusim?," pove Hamilton, si nadene prstan in ga pokaže navijačem: "Dobro izgleda, mar ne?" Hitro se je pojavilo vprašanje: Kaj je Hamilton menil s tem "ali se izplača, da tudi sam nekega dne to poskusim?". Ali to pomeni, da želi dirkati tudi na Indy 500? Fernando Alonso je v mesecu maju pokazal, kako se lahko v ZDA hitro osvojijo srca navijačev.

Toda spomnimo se, da smo bili v mesecu maju, ko je Alonso navduševal Američane, v časniku L'Equipe deležni sledečih Hamiltonovih besed: "Ogledal sem si čase. In povsem odkrito: Če je lahko Fernando na prvih kvalifikacijah dosegel peto mesto, kaj to potem pove o seriji Indy? To so sijajni dirkači. Če ne morejo doseči uspeha v formuli ena, se spogledujejo z naslovi v drugih serijah. Ampak biti peti proti dirkačem, ki to počnejo skozi celotno leto, je…zanimivo," tako Hamilton, ki je še dodal, ga tako Indy kot tudi Le Mans ne zanimata, kljub temu pa ti dve seriji spoštuje. V Suzuki je bil Britanec vprašan, ali si lahko predstavlja, da bi dirkal v neki drugi seriji, toda 32-letnik je to kategorično zanikal.          

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija