EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Kimi je najboljši moštveni kolega
Zvezdnik ekipe Ferrari je v najvišjih tonih pohvalil aktualnega moštvenega kolega Kimija Raikkonena. Vettel je spregovoril tudi o svojih moštvenih kolegih iz Red Bulla Danielu Ricciardu in Marku Webbru.
Bojan Vrbnjak Arhiv
16. oktober 2017 | 11:04:12

Da se Sebastian Vettel ne znajde dobro z vsakim moštvenim kolegom, je štirikratni svetovni prvak dokazal že v času skupnega dirkanja pri Red Bullu z Markom Webbrom. Oba vrhunska atleta sta v petih letih skupnega sodelovanja večkrat prišla navzkriž – najbolj odmevna sta primera Istanbul 2010 ali znamenita afera Multi-21 v Maleziji leta 2013.

Z aktualnim moštvenim kolegom Kimijem Raikkonenom goji Nemec zelo dober odnos, kar je izdal tudi v intervjuju za kolege iz Motorsport.com: "Ne odločaš sam, kdo bo tvoj moštveni kolega in tudi sam menim, da mora biti tako. Zaradi tega mi je vseeno. Seveda pa je veliko bolj enostavno, če sodeluješ z nekom, ki ti daje občutek, da si spoštovan. Veliko ljudi poskuša, da se zadeve zapletejo do konca, še posebej to velja v formuli ena." Zaradi tega je prav tako dobro, če sodeluješ z nekom, ki se ne gre nekih političnih igric in v ekipi ne povzroča zmede. "V tem pogledu je Kimi zagotovo najboljši moštveni kolega, ki sem ga kdaj koli imel. Je zelo neposreden."

Vettel še nadaljuje: "Ampak tudi z Danielom sem imel dober odnos. Z Markom pa sem imel občasno različne poglede. Vendar pa je potrebno k temu dodati, da sva predstavljala dve različni generaciji. Verjetno je to že od začetka skrbelo za določeno distanco."

Vettel še pojasni, da odkar se je preselil k Ferrariju, je zelo srečen in to je nad veseljem zaradi dobrih rezultatov. "Zelo sem srečen in počaščen, da lahko dirkam za Ferrari. Seveda želim zmagovati. Ali to pomeni, da je moja sreča odvisna od uspeha? Zagotovo ne. Kar me zares osrečuje je to, ko izstopim iz dirkalnika in si lahko povem, da sem dal vse od sebe in da sem lahko zadovoljen s prikazanim."                

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mitja Bonča
Itak, ni logično? Kimi dirka, drugo ga kaj dosti ne briga.
16.10.2017 13:45:13
vv
Mislim da je bolj problem, da na žalost Kimi ni tako konkurenčen. Ricciardo ga je lepo premagoval, potem pa ego poči.
16.10.2017 15:25:53
Soling
Kini je samo - žal - št. 2.
16.10.2017 19:22:19
orthodox
tak ko je bil rozika in seda botas
16.10.2017 19:41:21
borut1
Kimi je v jeseni svoje dirkaške kariere. Še vedno izjemno hiter, vendar ne postavlja več v ospredje brezmejnega lovljenja za naslovom. Tudi na stezi je izjemno fer dirkač, dirka in se kej pretirano ne ozira na druge. In še zasluži odlično. In verjamem, da Kimi izpred 10 - 13tih let ne bi najboljši moštveni kolega :-) Je pa letos Kimi zelo blizu Vettla, kar se hitrosti tiče. Ima pa spet smola z okvarami in čudnimi nesrečami.
17.10.2017 9:28:53

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija