EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Bernie Ecclestone
Ecclestone nezaželen
Bernie Ecclestone je povedal, da ni več zaželen gost v paddock.
Artur Švarc
17. oktober 2017 | 8:27:10

Nekdanji prvi mož F1, ki je šport vodil več kot štiri desetletja, je svojo pot v F1 končal letos pomladi, ko je Liberty Media v celoti prevzela formulo 1.

Ecclestone je letos še obiskal nekaj dirk, nazadnje je bil v Avstriji, a od takrat ga Carey drži stran.

“Chase je poslal sporočilo eni od deklet v pisarni in povedal, da nimajo dovolj pisarn na dirkah, le toliko kot jim jih da organizator,” je za Sportsmail povedal Ecclestone.

“Trije so, Carey, Bratches in Brawn, se pravi so vse pisarne zasedene. Jasno je, da nočejo, da bi prihajal na dirke. To bi mi lahko povedali tudi v obraz.”

86-letnik F1 spremlja iz domačega fotelja, a se bo kmalu preselil v Švico.

“Pripravljam stvari,” je povedal Ecclestone, ki je pred kratkim prodal svoj zadnji delež v F1 in na svoj račun dodal še 300 milijonov funtov.”

“V Švici imam posest že 30 let. Ideja je bila že dolgo let nazaj, da tam zgradim hišo in prestavim sedež F1, a so mi manjkali ključni ljudje. Zdaj ne rabim več delati, vzel bom le nekaj osebja in se preselil. Še vedno se bom tu in tam vrnil v London, da pozdravim prijatelje. Več časa bom preživljal v Braziliji na moji plantaži kave, Švica pa bo moj primarni dom.”

Na temo aktualnega dogajanja v F1 je Ecclestone dodal: “Lewis bo dobil Austin. Letos vozi fenomenalno, medtem ko se je Ferrari prebudil in potem spet  zadremal.”

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
na stojišče še vedno lahko pride, no pa glavno tribuno si tudi lahko privošči. ne vem zakaj rabi pisarno na dirkališču
17.10.2017 13:14:49
Aichi
ja, pol ni več v centru pozornosti.
17.10.2017 14:17:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija