EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Ekskluzivno
Kubica testira na Hungaroringu
Prav zdaj na madžarski stezi Williams in Kubica sestavljata predporočno pogodbo.
Artur Švarc racingline.hu
17. oktober 2017 | 13:53:21

Čeprav je dirkališče odprtega tipa, je testiranje zaprto za javnost in medije, kar pa ni odvrnilo celega kupa poljskih navijačev, ki Kubici sledijo na vsakem koraku že od včeraj, ko je prišel v Budimpešto. Zbranih je kar nekaj fotografov in televizij in čeprav jih varnostniki vztrajno podijo stran, fotografi, vključno z našim, dobijo nekaj uporabnega materiala.

Na eni se vidi, da se je Kubica po prihodu na ciljno ravnino zavrtel, medtem ko na drugi varnostnik na skuterju podi našega fotografa. Na dirkališču so videli tudi Rosberga, ki vodi Kubičin povratek. Jutri bo v Williamsov dirkalnik iz 2014 sedel še Paul di Resta.

RacingLine je naš madžarski sestrski medij in član F1Media Syndicate

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija