EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Kimi Raikkonen
Raikkonen ni imel razloga za skrb
Ferrarijev dirkač Kimi Raikkonen je po dirki v Braziliji dejal, da ni bil preveč zaskrbljen ob zaključku, ko se mu je močno približal Lewis Hamilton z Mercedesom.
Manca Ravšelj
12. november 2017 | 20:45:46

Ker je Hamilton startal iz boksov in začel z obrnjeno strategijo od vodilnih, je imel ob koncu Velike nagrade Brazilije svoj dirkalnik ''obut'' v mehkejše pnevmatike. Močno se je približal vodilni trojki (Vettel, Bottas, Raikkonen), a mimo ni mogel. Raikkonen je glede celotne situacije ob koncu dirke dejal: »Nisem bil preveč zaskrbljen. Hamilton se mi je precej približal, a tudi sam sem se približal Valtteriju in Sebastianu pred sabo. Gume so bile ob koncu že zelo slabe, a sem vseeno uspel vedno iz zadnjega zavoja priti z dovolj veliko prednostjo, da me ni mogel resno napasti.«

Povedal je še, da se je v dirkalniku bolje počutil po postanku: »S prvim setom pnevmatik nisem bil preveč zadovoljen, težave sem imel tudi ravnotežjem avtomobila, toda po obisku mehanikov je bilo v drugem delu dirke precej bolje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija