EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Felipe Massa
Sedmo mesto kot zmaga
Dirkač Williamsa Felipe Massa, ki je danes še zadnjič nastopil pred domačimi navijači, je osvojeno sedmo mesto primerjal celo z nekaterimi zmagami v svoji karieri.
Manca Ravšelj
12. november 2017 | 21:06:11

Massi je na štartu uspel skok z devetega na šesto mesto, po koncu faze z varnostnim avtomobilom je prvem ovinku prehitel še Fernanda Alonsa v McLaren Hondi. Na petem mestu je dirkal večino dirke, v drugi polovici pa sta ga prehitela Lewis Hamilton z Mercedesom in Daniel Ricciardo z Red Bullom. Ob koncu se je brazilski dirkač znašel v boju za sedmo mesto z Alonsom in Sergiem Perezom, a je odbil vse napade in prejel močan aplavz domače publike.

Massa je po dirki težko našel prave besede: »Zelo težko je razložiti moj današnja čustva. Imel sem odličen start, po varnostnem avtomobilu pa sem uspel prehiteti še Alonsa. To je bilo zelo pomembno, ker je imel boljši ritem, tako pa sem ga uspel zadržati za sabo do konca.«

»Današnja dirka je bila zame kot zmaga. Vozil sem perfektno od začetka do konca, nadziral sem gume in celoten dirkalnik, imeli smo tudi dober ritem. Res je izjemen občutek začutiti vso to podporo navijačev. Lani dirke nisem končal, zato sem si res želel, da mi letos to uspe.«

Potem, ko je svetovni podprvak iz sezone 2008 prečkal ciljno črto, mu je prek radia čestital tudi njegov sin Filipinho in mu povedal, da je ponosen nanj. Ko so Masso vprašali o sinovem sporočilu, je Brazilec dejal: »Res je bilo nekaj posebnega slišati sina po radiu, pa tudi celotna družina in vsi navijači tukaj… Neverjetno. To je bila dirka, ki bo za vedno v mojem srcu in je nikoli ne bom pozabil. Zagotovo bom pogrešal vse te ljudi, hvala vsem za podporo v zadnjih 16 letih.«

Massa se bo od aktivnega dirkanja v kraljici motošporta poslovil čez 14 dni na zadnji dirki letošnje sezone v Abu Dabiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija