EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Veliko olajšanje
Čeprav je zmaga na dirki za VN Brazilije za Sebastiana Vettla, prišla nekoliko prepozno, pa je tokratni uspeh vsaj nekoliko ublažil udarce, ki jih je moštvo iz Maranella utrpelo na nekaterih prejšnjih dirkah.
Matej Natek
12. november 2017 | 21:15:06

Nobenega dvoma ni, da je Vettel dirko v Sao Paulu odločil že na samem startu, ko mu je uspelo po notranji strani prvega zavoja švigniti mimo Valtterija Bottasa. V nasprotnem primeru bi dirko najbrž končal za Mercedesovim dirkačem, saj je imel tokrat zelo podoben ritem kot Bottas. Tega se je po koncu dirke seveda zavedal tudi Vettel, ki je pri tem dodal, da bi se slednji scenarij celo skoraj uresničil: ''Sprva mi je sicer uspelo dobro speljati z mesta, nato pa so se mi kolesa zavrtela nekoliko v prazno. Mislil sem si že, da sem tako zamudil svojo priložnost. Toda težave je imel tudi Valtteri, zaradi česar sem se znova znašel v položaju, da napadem po notranji strani. Mislim, da sem ga nekoliko presenetil, kar pa je bilo seveda ključnega pomena. Zatem, po varnostnem avtomobilu, pa smo pritiskali vseh preostalih 65 krogov. Na vsak način sem si skušal privoziti nekaj prednosti, da bi lahko tako nadziral potek dirke.''

''Zelo sem torej zadovoljen, še posebej zaradi vseh v Maranellu, ki tako zelo garajo. Za nami je namreč kar nekaj težkih tednov, zaradi česar je lepo, da nam je danes uspelo sem (na oder za zmagovalce, op. p.) spraviti oba dirkalnika. Za zdaj lahko vse skupaj označim kot veliko olajšanje, saj je bil to težek dan, težka dirka. Spregovoril pa sem tudi z Valtterijem, s katerim sva se strinjala, da je bil najin ritem zelo podoben. Nobenega prostora za napake torej ni bilo, s tem pa je bilo tudi zelo težko kontrolirati gume,'' tako Vettel.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Soling
Ne vem zakaj niso potem Bottasu odprli motor na 100%, tako kot Hamiltonu...hahaha
13.11.2017 12:06:33
andrej
hamilton je imel povsem nov motor, bottas pa že celo sezono rotira med štirimi
13.11.2017 13:09:27
hubertfast
Hamiltonu so ga menjali ker je itak bil že zadnji.
13.11.2017 15:25:34

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija