EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Force India
Mercedesov mladi dirkač George Russell rezervni dirkač Force Indie?
Force India in Mercedes naj bi bila blizu dogovora, da bo George Rusell, dirkač mladinskega pogona nemške ekipe, v prihodnji sezoni rezervni voznik Sergiu Perezu in Estebanu Oconu.
Manca Ravšelj
15. november 2017 | 16:28:36

George Russell, ki je v tej sezoni osvojil naslov v seriji GP3, je dirkalnik Force Indie preizkusil na prvem prostem treningu v Braziliji. Odpeljal je 29 krogov in osvojil 12. mesto, le šest desetink počasneje kot Ocon.

Z videnim je bil zadovoljen tudi šef ekipe Force India Bob Fernley: »Ne vidim razloga, zakaj ne bi dobil vloge rezervnega dirkača. Taka kombinacija bi bila zmagovalna tako za nas kot tudi za Mercedes. Njegova predstava v Braziliji je bila zelo dobra, odlično se je znašel v avtu. George je zelo samozavesten mladi mož, ki verjame vse in je podobno kot Esteban Ocon nekoliko šarmanten.«

Prav namesto Francoza bo mladi Russell dobil priložnost na prvem prostem treningu pred zadnjo dirko sezone v Abu Dabiju. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija