EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Felipe Massa
Nova vloga pri FIA
Bodoči nekdanji dirkač formule ena Felipe Massa želi po koncu svoje kariere narediti nekaj dobrega za šport. Brazilec bo v svetu FIA deloval kot predstavnik svoje domovine.
Bojan Vrbnjak Arhiv
16. november 2017 | 11:35:16

Brazilski spletni portal Globo Esporte poroča, da naj bi dirkač Williamsa Felipe Massa v svetu FIA prevzel novo vlogo. Federation Internationale de I'Automobile je mednarodna krovna organizacija s sedežem v Parizu.

36-letni Brazilec Felipe Massa, ki bo 26.novembra v Abu Dhabiju odpeljal svojo zadnjo dirko formule ena, bo v bodoče kot predstavnik svoje domovine Brazilije sodeloval na sestankih tako imenovanega sveta FIA.  Svet FIA je odbor, ki sprejema odločitve – tudi v pogledu pravilnika formule ena ali pa v zadevi koledarja dirk. Ta svet sestavljajo zastopniki avtomobilskih klubov celotnega sveta.

Waldner Bernardo, predsednik brazilskega avtomobilskega kluba "Confederacao Brasileira de Automobilismo", je za kolege iz Globo potrdil: "Običajno se v nekem klubu predsednik udeležuje zasedanja sveta FIA. Toda sam sem prišel do odločitve, da bi lahko bil Felipe Massa tam bolj koristen kot jaz. Felipeja sem o svojem načrtu obvestil še pred domačo dirko. V torek po dirki me je poklical nazaj. Dejal mi je, da se je o tem pogovoril z očetom, družino in prijatelji, ter da je mnenja, da bi lahko bil pri FIA koristen v dobro športa."                        

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
to mu je todt zrihtal... sramota
16.11.2017 15:52:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija