EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Toro Rosso
2018 z Gaslyjem in Hartleyem
Toro Rosso je oba letošnja novinca potrdil tudi za prihodnje leto.
Artur Švarc
16. november 2017 | 19:04:25

Dirka prihodnji vikend bo Gaslyjeva peta in Hartleyeva četrta v F1. Francoz in Novozelandec pa sta bila danes potrjena tudi za prihodnjo sezono.

"Veseli smo, da lahko Pierra in Brendona potrdimo že tako zgodaj," je povedal Franz Tost.

"V tem zaključku sezone sta pokazala, da sta pripravljena na F1, hitro sta se privadila dirkalnika in tudi nekaj pokazala. Navdušeni smo bili nad njuno hitrostjo učenja. F1 je nekaj, čemur se ne morejo prilagoditi vsi dirkači. Veselim se leta, ki prihaja, upam, da jima bomo lahko zagotovili dober material."

21-letni Gasly je bil lani prvak serije GP2, že od 2014 pa je del Red Bullovega podmladka.

"Super vesel sem, da bom lahko drugo leto dirkal za Toro Rosso, to bo moja prva prava sezona v F1. Rad bi se zahvalil vsem, ki so pripomogli, da sem prišel do sem: Toro Rossu, Red Bullu, moji družini in vsem, ki me podpirajo."

Na drugi strani je 28-letni Hartley letos in pred dvema letoma že postal prvak v WEC.

"Neverjetno je, ko si potrjen za celo leto z ekipo Formule 1. Eno priložnost mi je uspelo spremeniti v celotno sezono, bolj srečen ne bi mogel biti."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Falcon
za gasly-a me ne preseneča toliko, čeprav ga ne poznam ravno. za brandona pa je to kar presenečenje-RB dejansko nima več tako močnega podmladka potem?
17.11.2017 0:19:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija