EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Formula ena
Bo kmalu prišel novi logotip?
Pod novimi lastniki Liberty Medio se je v formuli ena kar nekaj spremenilo in po vsej verjetnosti bo spremenjen tudi logotip. Kaj naj bi pomenili trije registrirani dizajni za formulo ena, pa je še neznanka.
Bojan Vrbnjak Press
21. november 2017 | 8:48:24

Družba za licence formule ena je na uradu evropske unije za intelektualno lastnino registrirala tri nove logotipe za kraljevi razred motošporta. Ti trije novi dizajni so bili vročeni 17.11.2017 in zaščiteni kot blagovna znamka. Aktualni logotip formule ena je sestavljen iz kurzivne črke F, dodane številke 1 in rdeče črte, ki naj bi predstavljala hitrost. Ta logotip je v Evropi zaščiten že od leta 2003 naprej.

V luči prevzema formule ena s strani Liberty Medie, naj bi kraljevi razred motošporta dobil novi ugled in bil bolj odprt za svoje navijače. Ali je v tem načrtovana tudi uvedba novega logotipa, lahko le špekuliramo. Novi dizajni vsebujejo vsi klasične kombinacije iz črke F in številke 1. Pri tem pa so izvedbe zelo različne. Medtem ko je prva varianta podobna aktualnemu logotipu formule 2, pa se ostala dva dizajna občutno razlikujeta od aktualnega.

Druga varianta je sestavljena iz ene same vijugaste linije, ki v enem elementu poveže črke in številko. Potem pa imamo še tretjo, močnejšo varianto. Ta je sestavljena iz klasične črke in znane številke. Ti trije novi logotipi vsebujejo v svoji drugi modifikaciji podpise "Formula 1". Kaj pomenijo nove možnosti za dirkalno serijo, tačas še ni jasno.

Vse kaže na to, da si želi Liberty Media aktualni logotip v bližnji prihodnosti zamenjati z novim. Druga možnost pa je, da bi lahko te tri nove variante logotipov služile za marketing ali pa za reklamne artikle formule ena. Zanimivo pa je dejstvo, da noben od treh novih dizajnov ne ponazarja hitrosti, kot je to primer na aktualnem logotipu.

V družabnih omrežjih pa so se po objavi novih logotipov s strani navijačev pričele kritike in pripombe na račun  novih dizajnov. Navijači in goreči pristaši formule ena očitno dajejo prednost obstoječemu logotipu. In kaj vi menite o novih dizajnih oziroma predlogih?

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija