EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Formula ena 2018
Drzna napoved Fernanda Alonsa
Gre za priljubljeno igro in prav je da jo nadaljujemo. Kdo spada med glavne favorite za naslov prvaka sezone 2018? Ker so vse pomembne odločitve letošnjega prvenstva že padle, se pač sedaj govori tudi o tem.
Bojan Vrbnjak Arhiv
21. november 2017 | 10:22:27

Kolegi iz britanske televizije Sky so v Braziliji želeli od Fernanda Alonsa vedeti, kako bo v prihodnji sezoni izgledal vrstni red favoritov. Za svojo razpredelnico so mu kolegi izročili igralne karte s podobami dirkačev. Alonso se ni dolgo obotavljal in najprej na sam vrh postavil sebe.

"Mi smo zelo optimistični. V prihodnji sezoni se bomo vrnili nazaj na vrh," tako Španec. Kot je znano, bo McLaren v prihodnji sezoni namesto z motorji Honde dirkal z agregati francoskega proizvajalca Renault. Ali bo Alonsu po treh letih frustracij znova uspelo sodelovati v boju za naslov prvaka, pa bomo morali počakati.

In kdo so njegovi glavni konkurenti? Svetovni prvak Lewis Hamilton in oba dirkača Red Bulla Daniel Ricciardo in Max Verstappen. Za to trojico pa je Alonso postavil najprej Hamiltonovega moštvenega kolega Valtterija Bottasa in šele zatem oba dirkača Ferrarija Sebastiana Vettla in Kimija Raikkonena.

Kolegi iz Sky so ga prav tako nagovorili o Hamiltonu. Ali letošnji prvak spada med največje tega športa? "Je eden izmed največjih. Navsezadnje je osvojil štiri naslove. V preteklih letih je dokazal, da ima Mercedes zelo dominanten dirkalnik, ki je prevladoval v formuli ena. Ampak kljub temu spada med največje, kajti pri McLarnu je tudi v težkih časih kazal odlične predstave. Zmagal je v dirkalniku, ki dejansko sploh ni bil v stanju zmagovati. Ta uspeh si zasluži, čeprav sedi v dominantnem dirkalniku."            

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
A tip že provocira profesorja?
21.11.2017 15:29:55
Soling
To je izjavil bivši Ferrarijev dirkač, zanimivo in velik kompliment nekaterim. Sem pa opazil, da ga tudi Hamilton ceni, kljub skupni neuspeli zesoni.
21.11.2017 15:49:06
2fast4y
leta 2015 je napovedoval vrh z navezo mclaren honda, 2016 ravno tako...2017 pa je izjavil,da se bodo z Mercom udarili za naslov...največji gobec F1
21.11.2017 19:06:02
orthodox
kot eni posamezniki na tem portalu
21.11.2017 19:58:50
abt
Fonzi ima zgleda podobno kristalno kroglo kot nas hubi,samo hubijeva najbrz kaze se FI in williams pred ferrarijem,tako kot je kazala tud za letosnje leto
22.11.2017 11:04:41
hubertfast
Nič nimam proti če so Mercedes, McLaren, RB in Williams pred Ferrarijem. Dasiravno je zmaga proti Ferrariju najslajša
22.11.2017 12:24:13

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija