EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Kevin Magnussen
Med dirkači nimam prijateljev
Splošno je znano, da odrezav jezik in velik ego v formuli 1 prinašata določene prednosti. Ali odnašata.
Artur Švarc
23. november 2017 | 10:32:53

Danski dirkač je pogosto tarča opozoril, da je njegov slog vožnje preveč agresiven, to sta po radijski zvezi letos nazorno povedala Hulkenberg na Madžarskem in Alonso v Maleziji, ki je Danca v eter označil za idiota.

Magnussen pa se s tem ne obremenjuje: »Mnogi dirkači se pritožujejo nad mano, a mene to ne gane, v F1 nisem zato, da bi imel prijatelje.«

»Nisem najbolj popularen dirkač, a tudi ne rabim biti, zame šteje le rezultat in kazni komisarjev dokazujejo, da nisem tako nemogoč (Magnussen je dobil kazen za oviranje Hulkenberga na Madžarskem). Med dirkači nimam prijateljev in jih tudi ne iščem. Prav tako nisem več na socialnih omrežjih in tako ne vem, kaj govorijo o meni, kar je dobro.«

»Ne trudim se biti nepopularen, trudim se za dober rezultat in včasih je za to potrebno uporabiti komolce.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija