EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Na Instagramu razjezil navijače formule E
Sporno objavo na Instagramu je aktualni svetovni prvak Lewis Hamilton medtem že izbrisal, kljub temu pa so kritične besede Britanca v paddocku formule E skrbele za številne razprave.
Bojan Vrbnjak Arhiv
4. december 2017 | 12:17:51

Pretekli konec tedna je formula E pričela s svojo četrto sezono. V Hongkongu so številni nekdanji dirkači formule ena kot so Jean-Eric Vergne, Sebastien Buemi in Nick Heidfeld dirkali le na električni pogon. In ker so mnoga letošnja prvenstva že končana, si je obe uvodni dirki formule E ogledalo tudi mnogo drugih dirkačev.

Aktualni svetovni prvak formule ena Lewis Hamilton si je rezultate dirk ogledal preko spletnih video portalov. Tam je zasledil tudi grozovito trčenje med Nicolasom Prostom in Nickom Heidfeldom v zadnjem krogu prve dirke formule E, ki se je pripetilo v Pekingu leta 2014. Britanec je bil nad tveganim manevrom Prosta in obračanjem Heidfelda tako zgrožen, da je ta video posnetek objavil na svojem Instagram profilu.

Ob tem pa je 32-letnik še zapisal: "Poskušam spremljati tudi druge dirkalne serije formul in zaradi tega sem si ogledal nekatere video posnetke formule E. To sem moral deliti. Če FIA te dirkače ne bo kaznovala s prepovedjo dirkanja, potem bom zelo ogorčen. To je najbolj nevaren manever, ki sem ga kdaj koli videl v svojem življenju in takšen način dirkanja je zame nesprejemljiv. Upam, da je s Heidfledom vse v redu."

Naj na koncu dodamo, da Hamilton očitno ni opazil, da gre tukaj za tri leta star posnetek. In hitro so se oglasili nekateri srditi navijači formule E. Medtem je aktualni svetovni prvak formule ena to objavo na svojem Instagram profilu že izbrisal. Spomnimo, da je Prost za ta svoj manever, ki se je pripetil leta 2014, dobil takrat kazen pribitka desetih mest na naslednji dirki.                        

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati na forumu.

Vsa vprašanja naslovite na info@f1magazin.com.
hubertfast | 4.12.2017 12:54:02
Ja pa kaj, zmotil se je. Tudi mi se vsake toliko
hubertfast | 4.12.2017 12:55:38
https://www.youtube.com/watch?v=vG1VPss4LKI
2fast4y | 4.12.2017 13:46:24
Kar je napisal drži kot pribito, Prost jr. je naredil grozno neumnost,ki se je k sreci končala kot se je. Če je posnetek star 3 leta zaradi tega ni Prostova neumnost nič manjša.
Fero | 4.12.2017 13:56:25
Neumnost res ni majhna. Kot tudi ne od Lujota.
newsman | 4.12.2017 15:02:58
Vse lepo in prav, toda kot strokovnjak za družabna omrežja in spletne portale, bi lahko Lojze pogledal na datum, preden se "razpištoli" v javnosti
tadejkrze | 4.12.2017 17:10:49
Navijači formule E, a to dejansko obstajajo?
RenaultF1 | 5.12.2017 7:44:59
Itak, sunka ko sunka. Ne more iz svoje koze :-). Primadona, saj pravim. Ni vazno o cem se pise, samo da je o njemu :-).
hubertfast | 5.12.2017 10:51:43
Piar je Hamiltonu bil položen v zibelko 😀

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija