EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Nov kokpit
Alonso že sedi v novem
Fernando Alonso se že aktivno pripravlja na novo sezono. Na Twitterju je objavil fotografijo, kjer preizkuša kokpit novega dirkalnika
Peter Žmak
14. december 2017 | 12:08:51

McLaren polaga velike upe na prihajajočo sezono. Kako tudi ne, saj je bilo zadnjih nekaj sezon za ekipo iz Wokinga povsem nesprejemljivih. Imenu McLaren pristojijo pač zmage, prvo so dosegli že davnega leta 1968, zadnja pa sega v sezono 2012, ko je Jenson Button zmagal v Braziliji. Še več, od zadnjega odra za zmagovalce so minila že skoraj štiri leta, ko je Magnussen  v Avstraliji na uvodni dirki sezone 2014, stal na na najnižji stopnički.

Prihod Alonsa in Honde je kot vemo obetal veliko, končalo pa se je klavrno. Sedaj bodo na McLarnu Renaultovi znaki, okolje torej, ki je Alonsu dobro znano in v lepem spominu. Verjamem, da je Španec dobil nov zagon in voljo. Koliko časa bo trajal ta vzgonski veter, pa je najbolj odvisno od rezultatov, ki morajo priti zelo hitro in razveseliti neučakanega Alonsa, lačnega uspehov.

Tega se zaveda tudi športni direktor Eric Boullier, ki bo po novem z dobaviteljem motorjev lahko razpravljal v maternem jeziku:« Razvoj dirkalnika nismo nikoli opustili, ne glede na težave v zadnjih treh sezonah. Delo na novem dirkalniku je tako v polnem teku. Ker se arhitektura ne bo preveč spremenila, je potrebno izvesti le nekatere prilagoditve za nov motor. Imamo inteligenten koncept dirkalnika, zato ne pričakujemo nikakršnih težav. » Konkurenca, predvsem Mercedes in Red Bull smatrajo, da bo McLaren v sezoni 2018 močan nasprotnik prav zaradi poroke z Renaultom, čeprav je odločitev prišla dokaj pozno. » Mogoče smo glede na naš plan razvoja končno odločitev o dobavitelju motorjev sprejeli dva tedna prepozno, vendar smo ta čas skoraj v celoti že nadoknadili«, razlaga Boullier in nadaljuje:« Nov dirkalnik že dobiva obliko v našem tehnološkem centru. Kot vsako leto, je seveda pomembno, da bo dirkalnik nared za prva testiranja, hkrati pa moramo vsako podrobnost razviti do limita, kar v praksi pomeni, da inženirji skrbno analizirajo vsak podatek iz vetrovnika ali simulatorja in vedno lovijo zadnje minute časa za razvoj, preden gredo posamezni deli v proizvodnjo. Zaenkrat lahko rečem, da vse poteka kot si želimo.« 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
marcipan
Maternem jeziku, ne materinem - saj ga ne bo mami odrezal.
14.12.2017 14:22:41
DonP
Marcipan, hvala za lektorske storitve. Če bi imeli budget, bi vsekakor prišel v ožji izbor...
14.12.2017 16:28:24
marcipan
14.12.2017 17:14:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija