EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Kriptovalute in F1
Prodan Sauber C30
Na dražbi, ki je bila organizirana v Londonu , je bil prodan Sauber C30, ki sta ga v sezoni 2011 vozila Sergio Perez in Kamui Kobayashi
Peter Žmak
14. december 2017 | 18:14:04

Sama vest o prodaji ne bi bila nič posebnega, če se ne bi zgodil precedens. Dirkalnik je namreč v paketu s še tremi drugimi za ceno 4mio funtov, kupil skrivnostni kitajski kupec, plačal pa jih je z Litecoini. Litecoin je četrta najbolj razširjena kriptovaluta, za katero stoji Charlie Lee, ki je bil včasih ena od gonilnih sil Googla. Vrednost Litecoina je v zadnjem letu poskočila za 7000%. Prodani Sauber C30 je v odličnem stanju, za vozniškim sedežem pa je nameščen 2.4 litrski V8 Ferrarijev motor, ki je tistega leta pognal Sauberjev dirkalnik do končnega sedmega mesta v razvrstitvi konstruktorjev, najboljša uvrstitev pa je bila Kobayashijevo peto mesto na dirki v Monacu. Taki in podobni dirkalniki so postali z uvedbo hibridne F1 med zbiralci zelo popularni, vrednost nekaterih se je celo potrojila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija