EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Flavio Briatore
Williams 2018 brez Roberta Kubice
Ekipa Williams je v lanskem decembru odločitev med Robertom Kubico in Sergejem Sirotkinom prestavila na letošnje leto. Sodeč po besedah Flavia Briatoreja je Robert Kubica brez možnosti.
Bojan Vrbnjak Arhiv
4. januar 2018 | 9:10:46

Že sredi lanskega decembra se je nakazovalo, da bo Williams v letošnji sezoni dirkal z mladim Strollom in Rusom Sirotkinom, Robert Kubica pa bo ostal brez sedeža – na razočaranje mnogih navijačev. Ttoda Williams je nato sporočil, da pred januarjem letošnjega leta ne bodo ničesar oznanjali. Toda odločitev je očitno že zdavnaj padla, kajti v Rusiji velja kot zaključena zadeva, da bo Sergej Sirotkin postal drugi dirkač ekipe Williams.

Igor Jermelin, šef ruske motošportne federacije, je za športni portal Sportbox povedal: "Vsi ruski motošportni navijači upajo, da bo kmalu postalo uradno, da bo Sirotkin dirkal za Williams." Banka SMP in drugi sponzorji naj bi sestavili paket v višini 20 milijonov evrov, katerega nameravajo prinesti v ekipo Williams. Poleg tega naj bi Sirotkin na testu v Abu Dabiju odgovorne ekipe prepričal s svojo hitrostjo. Prav tako ne smemo pozabiti, da bi tudi novemu vodstvu formule ena ugajalo, da se na štartni vrsti pojavi nek Rus, saj je Daniil Kvjat v lanskem letu izgubil svoje mesto v Red Bullovem programu mladih dirkačev.

Še pred koncem lanskega leta je Flavio Briatore opravil intervju na družabnem omrežju Facebook. Potek intervjuja je vedno enak: Ne glas v ozadju prebira vprašanja udeležencev intervjuja, nekdanji šef Benettona in Renaulta pa potem spontano odgovarja – in to brez dlake na jeziku. Pri tem je želel nek navijač vedeti, kaj Flavio Briatore meni o vrnitvi Roberta Kubice v formulo ena.

67-letni Italijan mu je odgovoril: "Zelo mi je žal, da Kubici ni uspelo prepričati Williamsa. Večkrat sem govoril z Nico Rosbergom (le-ta skrbi za menedžment Poljaka). Vem, da se je veliko poskušalo, toda Rus v ekipo prinaša veliki sponzorski paket. Tukaj govorimo o dvajsetih milijonih evrov. Kubica je lahko zbral le sedem, največ deset milijonov. Zares mi je žal. Pri tem pa sploh ne vem, kako je Rusu ime. Če bi se Robert Kubica vrnil v Grand-Prix šport, potem bi to bil uspeh tudi za formulo ena. Zame osebno je zelo čudno, da Robert s strani vodstva formule ena ni bil deležen roke pomoči."                

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Williams najprej potrebuje denar za razvoj, tehnološko ziher zaostajajo za prvimi tremi. To ne gre z danes na jutri. Zato odločitev razumem. Sicer je pa Sirotkin vedno veljal za zelo hitrega. Lowe ziher ve kaj dela.
4.1.2018 11:45:53
andrej
kako veš v kakšnem stanju je tovarna williamsa ? potemtakem ima mclaren tehnološko zastarelo tovarno ? sponzorje rabijo da plačajo motorje in dobavitelje pa logistiko in za plače navsezadnje. kar ostane gre za razvoj dirkalnika
4.1.2018 12:30:02
hubertfast
Kot sem že rekel, Lowe ve kaj dela. Williams že ima za sprotne stroške, ziher pa morajo tudi kam investirati.
4.1.2018 18:50:31
Blanchimont
Sirotkin spada v falango ruskega podmladka ki ga financira ruski oligarh, ki bo Sergeju z mastnimi denarci placal sedez pri Williamsu, ki ne slovi ravno po bogatem financnem zaledju. Za Strolla se pa itak ve, da dirka bolj zaradi ocetovega denarja kot talenta.
5.1.2018 15:42:32
byrkus
Kaj pa, če bi Sirotkinu najprej dali priložnost, da se izkaže? Ne vem zakaj bi morali nekoga vnaprej dajati v nič samo zato, ker je Rus.
5.1.2018 18:57:14

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija