EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Williams
Kubica uradno rezervni voznik
Kot smo napovedali včeraj, je tudi Poljak vendarle postal del Williamsove ekipe v vlogi rezervnega in razvojnega voznika.
Artur Švarc
16. januar 2018 | 12:47:22

Kubica bo po besedah Williamsa imel aktivno vlogo, tudi na testiranjih pred sezono in na številnih treningih pred dirko. Rezervna vloga pomeni tudi, da če kateri od dvojca Stroll Sirotkin ne bo v stanju odpeljati dirke, bo vskočil Kubica. Letos je namesto Masse enkrat že odpeljal Paul di Resta.

Salomonska rešitev pride prav obema stranema – Williams bo imel na krovu voznika, ki je starejši od 25 let kot to zahteva sponzor Martini, prav tako bo Kubica pomagal pri stikih z javnostmi v različnih sponzorskih in medijskih projektih.

»Ponosna sem, da se nam bo pridružil Robert,« je dejala Claire Williams. »Tudi pri nas smo zelo presenečeni, kaj je dosegel in to je na nek način potrditev, da se lahko vrne v F1.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija