Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mercedes: Hilfiger namesto Hugo Bossa
Ali za novim sponzorjem tiči Hamilton?
Ekipa Mercedes ima novega sponzorja in sicer bo modna blagovna znamka Tommy Hilfiger zamenjala dosedanjega Hugo Bossa. To bi lahko imelo posledice tudi za Lewisa Hamiltona.
Bojan Vrbnjak Arhiv
6. februar 2018 | 12:32:56

Danes dopoldan so pri ekipi Mercedes sporočili, da bodo v letošnji sezoni oblečeni v oblačila Tommya Hilfigerja, katerega logotip bo viden na dirkalniku in na kombinezonih dirkačev. Kar se v prvi vrsti sliši kot preprosto oznanilo novega partnerstva, pa ima v ozadju veliko večji pomen. Kajti konec lanskega leta je formula E oznanila partnerstvo z nemško modno znamko Hugo Boss. Slednji pa so istočasno napovedali, da bodo končali sponzorstvo z ekipo Mercedes v formuli ena. Za mnoge je to pomenil majhen namig, da električna formula kraljevemu razredu motošporta odvzema pomembnost. Vendar so dobro obveščeni viri že tekom sezone formule ena 2017 napovedovali, da bi lahko pri Mercedesu prišlo do spremembe partnerja. In razlog za to naj bi bil Lewis Hamilton.

Hamilton je namreč edini dirkač formule ena, ki je več kot le dirkač. Britanec je medtem že postal svetovna blagovna znamka in modna ikona. In štirikratni svetovni prvak se sodeč po govoricah nikakor ni mogel spoprijateljiti z modo Hugo Bossa. Dejansko se tudi tukaj ponovno zrcali nasprotnost Lewisa Hamiltona in Nica Rosberga. Prej klasični stil Bossa namreč veliko bolj ustreza Rosbergu, ki se tudi zasebno oblači v to modno znamko. Zato ni presenetljivo, da se je Rosberg v Hong Kongu pojavil na sponzorski prireditvi formule E.

Na drugi strani pa se Hamilton tudi po dolgoletnem partnerstvu in sodelovanju ni mogel identificirati z Bossom, zato je pogosto v javnosti nastopal tudi v oblačilih drugim oblikovalcev. Na prireditvi partnerja Huga Bossa v okviru dirkaškega konca tedna je bil Hamilton v njegovih oblačilih vse prej kot navdušen. In od takrat naprej so se okrepile govorice, da naj bi Hamilton v ekipo Mercedes pripeljal Hilfigerja, kar se je sedaj tudi uradno potrdilo. Nek čas smo bili tudi priča govorici o romanci med Hamiltonom in Gigi Hadid. Američanka ni samo svetovno znana manekenka, temveč ima pri Hilfigerju tudi svojo lastno kolekcijo.

Kakorkoli že, novo partnerstvo med Mercedesom in Tommyem Hilfigerjem bi lahko imelo globlje razsežnosti. Veliko jih namreč verjame, da bi lahko s tem bila pot do podaljšanja pogodbe Britanca z ekipo srebrnih puščic veliko lažja. Kot je znano, Hamiltonova pogodba z Mercedesom poteče konec letošnjega leta, njegov šef Toto Wolff pa je pred kratkim pojasnil, da je podaljšanje sodelovanja samo še vprašanje časa.      

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Hilfiger je bil kvalitetna znamka, dokler je še bil s Ferrarijem, se spomnim teh časov. Potem pa je šlo z njihovo kvaliteto le še navzdol.
6.2.2018 12:39:59
kimikaze
Kot z vsako znamko ki ni ekskluzivna
6.2.2018 13:30:50
macolar
Hamilton je modna ikona ...hehehe
6.2.2018 13:43:39
2fast4y
Z vsem spoštovanjem do temnopoltih vendar oblačit se nikoli niso znali...večinoma so oblečeni kot papagaji to velja tudi za levisa...
6.2.2018 16:35:12
ripmork
papagaji, lol
6.2.2018 17:30:18
matt0
Ni globljega pomena, mogoče samo ta, da bo čez kakšno leto ali dve imel tam sedež Stroll. Ati premika cekine iz williamsa v mercedes
6.2.2018 19:28:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija