Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Prvi mož formule ena Chase Carey o odpravi Grid-Girls
Gre za prihodnost športa
Šef formule ena Chase Carey se je sicer opredelil kot navijač Grid-Girls, toda pri odločitvi glede odprave lepih deklet pa ni šlo za njegovo mnenje.
Bojan Vrbnjak Arhiv
9. februar 2018 | 12:21:21

Formula ena se bo letos odpovedala lepim dekletom na štartni vrsti, ki jih poznamo kot Grid-Girls. Le-te bodo zamenjali otroci. Čeprav v tem primeru gre le za majhno spremembo, so bili številni dolgoletni navijači formule ena hudo razočarani. "Takšno reakcijo smo pričakovali," je za kolege iz Auto Bild motorsport povedal šef formule ena Chase Carey in pojasnil: "Nekateri menijo, da je ta odločitev dobra, drugi ne – sploh tisti navijači, ki so s tem odrasli."

Američan nadaljuje: "Seveda to spoštujem. Če bi o tem odločal sam, se to ne bi spremenilo, kajti tudi sam sem imel rad Grid-Girls," prozna 64-letnik, ki pa se zaveda, "da so številna dekleta s ponosom opravljalo to delo." Kot rečeno, če bi lahko sam odločal o tej zadevi, bi lepa dekleta na štartni vrsti videvali tudi v letošnji sezoni. "Vendar tukaj ne gre zame, gre za prihodnost športa," pojasni Carey.

"Če obstaja pomembna klientela, ki je mnenja, da Grid-Girls ne ustrezajo več temu svetu, potem jih moramo upoštevati. Za mnoge je bil ta koncept sicer dober, več pa ne. Zato so bili toliko bolj pomembni glasovi, ki so mnenja, da so Grid-Girls zastarela zadeva. In potem ne smemo biti tako trmasti in vztrajati na tem, kar je pred 20 leti imelo še nek smisel."

"Svet se vrti naprej," spomni Carey. "Vendar pa to ne pomeni, da sedaj na dirkah ne bomo imeli več lepih deklet. Glamur in lepa dekleta bodo vedno spadala k formuli ena, to vam obljubim," je povedal še Carey in s tem poskušal vsaj malo pomiriti navijače Grid-Girls.              

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Cosword99
Aja pomembna klientela je to hotla in so to naredili. Ok gdo smo pa potem mi redni gledalci ki že toliko let gledamo dobro in zlo v F1? Mi nismo pomembni, tm ene babe iz holivuda pa pariza ki se neki bunijo ker one niso tako lepe so pa pomembnejši od nas navijačev ki plačujemo da lahko gledamo. Mah!
9.2.2018 13:26:56
2fast4y
Okoli 85% navijačev se je izrazilo za dekleta 6% jih zadeva ne zanima, se pravi so upoštevali 9% pretežno geyev....
9.2.2018 15:09:23
rovokopac
Večina denarja pride od osebkov, ki bi raje videli ta dekleta s cunjo na glavi. Naslednja stvar je tudi ukinitev šampanjca. Zamenjalo se ga bo za neke rožice. Alkohol pač žali čustva.
9.2.2018 19:20:14
hubertfast
MA ta Carey je star 64, le kako se mu da še delat...
9.2.2018 19:50:21
2fast4y
Za par milijonov letno,ter individualno pogodbo z deležem v F1....
10.2.2018 9:01:12
qualia_magik
Te grid-girls so bile proti temu. Se pravi spet moški sprejemajo odločitev za ženske, brez da bi vprašali ženske. To pa je boj za enakost lol.
10.2.2018 10:24:55
marc.us
Kakšni butasti, enostranski komentarji.
10.2.2018 19:18:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija