EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Ti, ti Daniel
RB14 že razbit
Kar je bilo včeraj zamolčano, danes kaplja v socialna omrežja. Prvi Red Bullov preizkus dirkalnika se je končal v ograji.
Peter Žmak
20. februar 2018 | 11:47:29

Kot smo poročali tudi na našem portalu, je Red Bull včeraj na stezi v Silverstonu opravil prvi preizkus dirkalnika v okviru tako imenovanega filmskega dne. Čeprav so včeraj uradno objavili nekaj fotografij in video, pa so zamolčali, da je RB14 na svoji prvi vožnji, po sicer razmočeni stezi, končal v ograji s kar konkretnimi poškodbami. Najbolj jo je skupilo prednje krilce, pa tudi nos in dno dirkalnika. Seveda je najbolj pomembno, da je Daniel Ricciardo ostal nepoškodovan, ni pa znano kaj je botrovalo prvemu razbijanju dirkalnika v letošnjem letu. Je bila to napačna ocena stanja steze, sposobnosti dirkalnika, vozniška napaka ali kombinacija vsega naštetega? Vzroka verjetno ne bomo izvedeli. Bo pa najkrajšo potegnilo tehnično osebje, zadolženo za pripravo dirkalnikov za prvi predsezonski test v Barceloni, ki se začne prihodnji ponedeljek, saj imajo sedaj dodatno nalogo pri popravilu ranjenega bika.  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija