EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Svetlo pinki Pirelli prvič v Kanadi
Pirelli je napovedal, da bo najmehkejša guma v njihovi zbirki sodelovala VN Kanade.
Artur Švarc
9. marec 2018 | 11:12:33

Zmes, ki so jo v preteklih dneh v Barceloni kar precej testirali, bo verjetno na voljo tudi v Monte Carlu, le da Pirelli evropskih dirk še ni potrdil. Vseeno pa naj bi bila ta super guma preveč občutljiva na novo asafaltno podlago v Barceloni, čeprav testi kažejo drugače, zato je v Barceloni ne bomo videli. Pirelli bi moral gume za Kanado potrditi že do 22. februarja, a so počakali na odzive iz Barcelone.

Pri Renaultu so bili polni pohval za novo gumo.

»Hypersoft je deloval precej bolje kot smo pričakovali,« je povedal tehnični šef pri Renaultu, Nick Chester. »Mislili smo, da je to guma za en krog, a je Nico naredil kar nekaj hitrih krogov z vmesnimi počasnejšimi in zadnji je bil celo najhitrejši.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija