EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Lauda prodal delež v letalski družbi
Potem, ko je od propadlega Berlin Air svetovalec in solastnik ekipe AMG Mercedes Petronas, uspel izpleniti svojo nekdanjo Air Niki, je Avstrijec večinski delež prodal Ryanairu.
Artur Švarc
20. marec 2018 | 14:18:29

Irski nizkocenovnik je plačal 50 milijonov evrov za večinski delež v LaudaMotion (75%), ki je kot rečeno pred dvema mesecema v stečaju kupil celoten Air Niki za prav tako 50 milijonov evrov.

To je tudi prvi Ryanairov posel po 2003, ko so od KLM kupili Buzz in ga potem samo leto potem ugasnili. Ryanair se je tudi direktno potegoval za odkup propadlega Air Berlin.

Lauda bo ostal predsednik LaudaMotion in bo zadolžen za novi zagon Air Niki, Irci pa bodo dodali še 50 milijonov aktivnega kapitala za ta zagon. V štartu bo Ryanair dobil le 25% delež in s časom se bo ta delež večal, za večinski delež pa potrebuje tudi dovoljenje EU.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija