Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Najlažje je kriviti mlajše
Povabljen na četrtkovo tiskovno konferenco pred VN Šanghaja je mladi Nizozemec odgovoril na Hamiltonove pripombe, ki letijo nanj.
Artur Švarc
12. april 2018 | 11:02:37

Hamilton je Verstappna obtožil nezrelosti in da dela veliko napak, ta pa mi ni ostal dolžan.

»Najlažje je kriviti najmlajšega dirkača, to je vse, kar želim povedati. A reči kot ta v Bahrajnu, se lahko zgodijo in to ne pomeni, da moraš zdaj to na dolgo analizirati. Morda se bom z njim pogovoril, če bo res potrebno, a eno je jasno: ne mislim spreminjati svojega stila vožnje in tudi nisem storil ničesar narobe, samo prehiteval sem. Menim, da sem imel dobre možnosti, da  ga prehitim, zato sem poskusil, to je dirkanje, resnično, ni več kaj dodati. Ne razumem, zakaj vsi pogrevajo to, to se v avtošportu pač dogaja.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gargy
Vsi okrog njega (razen senilnega Helmuta) mu že trobija, naj malo ustavi konje, on pa še kr trmari, da ne dela nič narobe in da je celi svet proti njemu... "Nisem nor jaz, nori so vsi okrog mene..."
12.4.2018 11:20:41
Soling
Poskusil je in se opekel. Ga je kaj izučilo?
12.4.2018 11:59:50
matt0
Hamilton prvič videl, kako Max dirka, za razliko od lani, ko je mislil, da se Vettlu blede Nič narobe z agresivnostjo, lepo pa je priznati napake. Max je zasral tako kvalifikacije kot dirko, priznal ni krivde za nobeno napako. Nebi bilo niti to problematično, ampak to vodi do prepotentnosti in nepremagljivega ega, ki se kaže zadnji dve leti in mu post-red bull času lahko škoduje (beri: alonso)
12.4.2018 14:09:04
blebar
Ravno to sem si mislil, ko je bil v nedeljo za Hamiltonom... prav privoščil sem Hamiltonu, da dobi lekcijo, ker takrat, ko se je zaradi Maxovega prehitevanja bunil Vettel je bil ta ožigosan za jokico, in če se prav spomnim se je ravno Hamilton takrat oglašal, da je njemu to ok, da ima rad ta "moški" stil dirkanja (oz nekaj v tem smislu). Pa ga vidimo zdaj
12.4.2018 14:15:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija