EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Renault mora obvladati tehnične težave
Zakaj Max Verstappen po dvojnem odstopu Red Bulla v Bahrajnu meni, da mora Renault nekaj storiti, in zakaj je Daniel Riccirado že stisnjen ob zid.
Bojan Vrbnjak Arhiv
13. april 2018 | 8:08:12

Po polomu v Bahrajnu, lahko bi rekli Waterlooju Red Bulla, ko sta oba dirkalnika odstopila, se želijo rdeči biki sedaj v Šanghaju rehabilitirati. Medtem ko je Verstappen odstopil zaradi bližnjega srečanja z Lewisom Hamiltonom, je Ricciarda ustavila baterija. "Lani sem imel v Kanadi podobno težavo, taisto pa sem imel tudi na letošnjih testiranjih," tako Nizozemec. "To si moramo obvezno ogledati, ampak kaj na storimo? To mora rešiti Renault."

Napaka se torej ne nahaja na področju, na katerega ima vpliv ekipa. Že v lanskem letu se je moral Verstappen večkrat soočiti s težavami Renaulta. Ali se boji, da bo letos sledilo nadaljevanje? "Zelo trdo delajo na tem, da nas oskrbijo z najboljšim materialom. Zaradi tega nisem pretirano zaskrbljen. In če se na koncu zgodi, potem tega ne moreš preprečiti."

Še posebej grenak je bil odstop za Daniela Ricciarda. Kajti v Bahrajnu so mu morali vgraditi že drugo baterijo in s tem zadnjo v letošnjem kontingentu. To pa pomeni, da mu pri nadaljnji okvari grozi kazen pribitka petih mest na štartni vrsti. Da mu bo uspelo sezono odpeljati le z dvema baterijama, bo vse prej kot pa verjetno.                         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija