Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Renault mora obvladati tehnične težave
Zakaj Max Verstappen po dvojnem odstopu Red Bulla v Bahrajnu meni, da mora Renault nekaj storiti, in zakaj je Daniel Riccirado že stisnjen ob zid.
Bojan Vrbnjak Arhiv
13. april 2018 | 8:08:12

Po polomu v Bahrajnu, lahko bi rekli Waterlooju Red Bulla, ko sta oba dirkalnika odstopila, se želijo rdeči biki sedaj v Šanghaju rehabilitirati. Medtem ko je Verstappen odstopil zaradi bližnjega srečanja z Lewisom Hamiltonom, je Ricciarda ustavila baterija. "Lani sem imel v Kanadi podobno težavo, taisto pa sem imel tudi na letošnjih testiranjih," tako Nizozemec. "To si moramo obvezno ogledati, ampak kaj na storimo? To mora rešiti Renault."

Napaka se torej ne nahaja na področju, na katerega ima vpliv ekipa. Že v lanskem letu se je moral Verstappen večkrat soočiti s težavami Renaulta. Ali se boji, da bo letos sledilo nadaljevanje? "Zelo trdo delajo na tem, da nas oskrbijo z najboljšim materialom. Zaradi tega nisem pretirano zaskrbljen. In če se na koncu zgodi, potem tega ne moreš preprečiti."

Še posebej grenak je bil odstop za Daniela Ricciarda. Kajti v Bahrajnu so mu morali vgraditi že drugo baterijo in s tem zadnjo v letošnjem kontingentu. To pa pomeni, da mu pri nadaljnji okvari grozi kazen pribitka petih mest na štartni vrsti. Da mu bo uspelo sezono odpeljati le z dvema baterijama, bo vse prej kot pa verjetno.                         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija