EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Valtteri Bottas
Seveda sem razočaran
Ko je Bottas po odlično odpeljanem krogu po svojem postanku prišel ped Vettla, je vse kazalo, da mu zmaga ne more uiti.
Bojan Vrbnjak Press
15. april 2018 | 11:44:12

Valtteri Bottas je z odlično vožnjo in postankom v boksih na dirki prehitel do takrat vodilnega Sebastiana Vettla in bil na poti do svoje prve zmage letos. Toda na tej poti mu je račune prekrižal varnostni avto, ko se je v pogledu strategij posameznih ekip vse skupaj drastično spremenilo.

Valtteri Bottas, je svojo današnjo dirki ocenil na sledeč način: Drugič zapored samo drugi. "Pravzaprav nam je šlo zelo dobro. Prevzeli smo vodstvo na dirki in bili na dobri poti – do trenutka, ko je Red Bull v fazi varnostnega avta zamenjal pnevmatike. Potem smo se ubadali še s težavami. In potegnjeno pod črto, je današnji rezultat zame razočaranje."

Seveda se mnogi sprašujejo, zakaj tudi Bottas v fazi varnostnega avta ni zavil na menjavo koles. A skupaj z Vettlom (tudi za Ferrari se je spraševalo, kako niso šli na menjavo koles) sta bila že mimo vhoda v bokse.  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gazibo2
Danes car.
15.4.2018 13:55:04
liferow
Mercedes mora biti še vedno št. 1 glede na to da je ta na stopničkah.
15.4.2018 17:33:07
duss
Daleč smo prišli, da se za drugo in tretje mesto držijo kot kisle kumarice Jaz upam, da ima Mercedes jajca in za drugo letov vpokliče Ricciarda. Pri takšnih prehitevanjih vsi ostali izpadejo klaso slabši.
15.4.2018 18:20:34
Gazibo2
Ricciardo je imel drugačne gume.
15.4.2018 20:37:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija