EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Številke
Novi rekord Hamiltona
Čeprav svetovni prvak včeraj ni imel najbolj zabavne dirke, je vseeno postavil nov rekord.
Artur Švarc
16. april 2018 | 13:45:48

Ko je končal kot četrti, je postal prvi dirkač v F1, ki je osvojil točke na 28 zaporednih dirkah in presegel rekord, ki ga je nazadnje postavil Raikkonen 2013 na Madžarskem.

Valtteri Bottas je na svoji 100. dirki osvojil prve stopničke v Šanghaju, Vettel pa z osmim mestom najslabšo uvrstitev po devetem mestu 2008, ki ga je dosegel še s Toro Rossom.

Včeraj smo videli tudi prvo zmago Red Bulla na VN Kitajske po njihovi premierni zmagi 2009, Mercedes pa je že tretjo dirko zapored brez zmage, kar se v turbo eri od 2014 naprej še ni zgodilo, še huje, na zadnjih šestih dirkah je Mercedes zmagal le enkrat.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija