EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Na srečo je bil poškodovan le zunanji del krilca
Max Verstappen je bil presenečen, da ga poškodovano prednje krilce ni stalo uvrstitve na zmagovalni oder.
Matej Natek
13. maj 2018 | 18:57:42

Nizozemski dirkač je tokrat sicer odpeljal zelo solidno dirko in bi bil na koncu najbrž zadovoljen tudi z ohranitvijo petega mesta. Toda na koncu se mu je uspelo zavihteti kar na zmagovalni oder, pri čemer pa si je še edino neprevidnost privoščil med fazo varnostnega avtomobila, ko se je pri relativno nizki hitrosti zaletel v za krog zaostalega Strolla. In čeprav je bilo vse skupaj daleč od tega, da bi lahko govorili o hudi nesreči, pa je bil omenjeni dotik ravno dovolj močan, da je prišlo do poškodbe prednjega krilca. Kos na levi strani se je nato ob prihodu na ciljno ravnino tudi odlomil, kar pa na Verstappnovo vožnjo presenetljivo ni vplivalo.

''Skušal sem biti kar se da blizu, da bi imel čim boljši delta čas. A bil sem tik za Strollom, za katerega pa se mi zdi, da je zavrl, zaradi česar sva trčila. Na srečo pa je pri tem šlo zgolj za zunanji del krilca, zaradi česar sem lahko nadaljeval. Imel sem zgolj nekaj več podkrmarjenja v hitrih zavojih, kar pa se je dalo rešiti. Sprva pa sem mislil, da bo imelo vse skupaj večji vpliv,'' je povedal Verstappen.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jon
Zadn cajt da poenostavijo ta vesoljska in predraga krilca...manj je vec...
13.5.2018 19:25:18
matjazh
od vsake odvisnosti se je treba odvadit postopno ....max je zdaj na terapiji in se lahko zaletava le medtem ko je SC na stezi
13.5.2018 20:27:53
Brumbrum44
@matjazh Med SC je grožan num. 1..
13.5.2018 20:33:33
matjazh
Brumbrum44: če ga je pa Ericsson od zadaj zadel, noooo :P
13.5.2018 20:40:31
Brumbrum44
Ja naslednjič ga bo NLP...
13.5.2018 20:43:24

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija