EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Sezona kislih kumaric
Alonso k Haasu?
Sezona čudnih govoric in še bolj čudnih kombinacij se je začela že zelo zgodaj.
Artur Švarc
18. maj 2018 | 15:35:17

Po štirih letih pri Ferrariju Fernando Alonso že četrto leto zaman čaka na čudež iz Wokinga, ki bi mu omogočil vsaj prve stopničke z McLarnom. Zato niso nenavadne govorice, da Španec išče nove izzive, po eni strani naj bi se v celoti posvetil WEC, kjer je zadnjič zmagal na 6 urah Spaja, španski Diario Gol pa piše, da ima Alonso v mislih nekaj drugega.

Španski tabloid trdi, da obstaja možnost, da bi Alonsa prihodnje leto videli v Haasu, namreč, ameriški lastniki so vložili veliko denarja in dirkalnik ni slab, zdaj pa si želijo še dirkača, ki bi se boril za stopničke in zmage.  Če bi čebula imela če, je potem pri Haasu na udaru prav Romain Grosjean, ki ne sestavi uspešne predstave.

Druga govorica, ki se nanaša na Alonsa, pa je možen prihod k Renaultu, kjer naj bi se že potikal tudi Flavio Briattore.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
hahahahahahahahaha...ma res kumarice Za renault bi še verjel....ampak brez Briattoreja
18.5.2018 19:25:21
Ark
Briattore je menadzer alonsa..ne bo delal pri renaultu
21.5.2018 20:48:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija