EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   MotoGP in F1
Mali samurai za volanom Toro Rossa
Po torkovem testu Marqueza v Spielbergu sta včeraj vozila aktualni prvak MXGP, Antonio Cairoli in drugi Hondin dirkač, Dani Pedrosa.
Artur Švarc
7. junij 2018 | 8:35:13

Pedrosa, ki ima v na dveh kolesih 54 zmag (32 v MotoGP), je prav v torek doživel hladen tuš, ko so pri Hondi povedlai, da se odpovedujejo njegovim uslugam za 2019. Mali Španec je bil vseeno dobro razpoložen in povedal, da so se mu v dirkalniku F1 uresničile sanje, za usmerjanje pa je skrbel nekdanji Red Bullov dirkač, Marc Webber, ki je pohvalil tehniko zaviranja pri Pedrosi.

»Biti na motociklu je kot jezditi divjega konja, v avtu, ki gre super hitro in se drži tal, pa… Neverjetno, izredno sem presenečen, hitrost v ovinkih je neverjetna in sile na vrat so izjemne, avto pa želi še hitreje. Navdušen sem.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 2017 Avtomanija