Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lano Norris
McLaren ne bo posodil Norrisa Toro Rossu
Italijanski biki več kot očitno iščejo zamenjavo za Hartleya, vendar jim McLaren ni hotel posoditi Norrisa.
Artur Švarc
7. junij 2018 | 11:04:08

Lando Norris velja za naslednjo veliko F1 zvezdo iz Britanije in trenutno dirka pri Carlinu v F2, je pa tudi McLarnov testni voznik.

Toro Rosso je očitno želel mladega Britanca posaditi v Hartleyev sedež, ki se letos ni izkazal, po možnosti pa pogodbo še podaljšati za eno leto, vendar negativni odgovor kaže na to, da bo Norris že prihodnje leto po vsej verjetnosti nasledil ali Vandoorna ali Alonsa, če se bo ta odločil, da ima poln kufer F1. Je pa kolega Jake Humprey na svojem Twitterju zapisal, da je čisto mogoče, da si McLaren ob svoji »formi« ne želi še dodatnega fiaska, da jih njihov testni voznik na dirki premaga z motorjem, ki so se ga komaj znebili.

Tudi Norris je komentiral, da je počaščen, ker se je Toro Rosso zanimal zanj: »Počaščen sem s temi govoricami, a sem osredotočen na F2 in zavezan McLarnu. S temi zgodbami se ukvarja moj menedžment.«

Norris je trenutno vodilni v prvenstvu F2, skupaj z Alonsom pa sta vozila na 24 ur Daytone.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija