Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Vprašanja o napakah so nezaželena
Max novinarjem grozi z buškami
Max Verstappen se zaradi številnih napak in trčenj v sezoni 2018 ne želi zmesti in ostaja zvest svoji filozofiji ter verjame, da je ta tema medijsko napihnjena.
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. junij 2018 | 10:56:04

Max Verstappen je zelo nejevoljno reagiral na vprašanja glede njegove nesreče v Monaku. Na uradni tiskovni konferenci FIA v Montrealu, mu je bilo očitno zelo neprijetno odgovarjati na vprašanja v zvezi z njegovo nesrečo na tretjem prostem treningu v Monaku. Kolegom iz britanskega bulvarskega časnika je zabičal: "Če bo še več takšnih vprašanj, sledijo buške."

Seveda je bila ta grožnja izrečena v duhovitem tonu. Nizozemec pa je bil jezen tudi na vprašanje glede njegovega stila vožnje in njegovih napak. "Nima smisla, da o tem debatiramo. Utrujen sem že od te vprašanj. Vse to pa ni tako dramatično, kot trdijo mnogi ljudje."

Svojo pogosto brezkompromisno filozofijo v kokpitu pa ne namerava spreminjati. Tega nikoli ne bom storil." Veliko bolj svoj način dirkanja vidi kot osnovo, da je v starosti 20 let osvojil že tri zmage. "Samo zaradi tega sem dosegel to, kar sem. Vsi govorijo o mojem stilu vožnje, toda na to se ne oziram, temveč sledim svoji filozofiji." Dejstvo, da je bil letos vpleten že v šest pripetljajev, v katerih se ni naužil ugleda, to ne spremeni. "Samo dve napaki sta moji." Max meni, da sta njegovi napaki le nesreča v Monaku in trčenje z Vettlom v Šanghaju. Pri ostalih primerih pa ni šlo za njegove napake.         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Mali je v konfliktu.
8.6.2018 11:32:01
Aichi
...sam s sabo..
8.6.2018 15:46:49
bojci1
Če bo tako nadaljeval,bo sebe ali koga drugega spravil v grob.....
9.6.2018 7:07:25
hubertfast
Se bo že porihtal,, ni je ekipe ki ga ne bi vzela
9.6.2018 9:50:01

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija