EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   FIA
Rumena ne bo več izklopila DRS
FIA je spremenila procedure in tako ne bo več ugasnila DRS vsem dirkalnikom v primeru rumene zastave. To velja za celoten vikend.
Artur Švarc
8. junij 2018 | 22:38:56

Do zdaj je Charlie Whiting vedno ugašal možnost DRS-a, če se je pojavila rumena zastava, vendar je bilo to večkrat nepravično do dirkača, ki je na kvalifikacijah na primer v hitrem krogu, nesreča pa se je zgodila za njim.

OB tretji DRS coni v Montrealu so ekipe prosile FIA, da ugašanje DRS velja le za tisto cono, v kateri se je zgodila rumena nesreča, ne le na celotni stezi. Tehnično bi to sicer bilo mogoče, a sprememba softvera bi zahtevala kar nekaj časa. Potem je prevladal zdrav razum in Charlie je sporočil, da DRS-a ne bodo več ugašali, vendar za dirkače v tistem sektorju, kjer velja rumena, velja zmanjšanje hitrosti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija