EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Williamsa iz boksov
Po težavah z izgubo pritiska k tlom ob rabi DRS so se pri Williamsu odločili, da namestijo stara krilca.
Artur Švarc
8. julij 2018 | 13:44:34

Oba dirkača sta odletela s steze včeraj v Q1, ko sta zaprla DRS. Stroll je obtičal v pesku in niti ni postavil časa, Sirotkin pa je sicer prišel nazaj na stezo, a je bil od 18 »živih« dirkačev na kvalifikacijah zadnji.

Pri Williamsu so odkrili, da novo zadnje krilce vpliva na dno dirkalnika in so se zato odločili za prejšnjo različico, zamenjali pa so še nekaj delov. Glede na spremenjene specifikacije pravila predvidevajo štart iz boksov.

A Bela ne bosta edina, za njima bo štartal iz boksov še Hartley s Toro Rossom, ki so mu čez noč morali popraviti šasijo po silovitem trku na FP3.

»Pripeljali smo nekaj novih delov in rabimo več časa,« je povedal Paddy Lowe po kvalifikacijh.

»Imamo probleme z izgubo podtlaka na dnu dirkalnika, ki je povezan z DRS. Vse skupaj se po deaktivaciji ne vrne na prave vrednosti do naslednjega ovinka. Sklepamo lahko le, da je to povezano z novim krilcem, čeprav je to na FP2 delovalo brez težav. Fenomen tega je ravno to, da česa takega do zdaj še nismo videli, ne na tem dirkalniku, ne pri katerem drugem. Na srečo imamo staro zadnje krilce, ki v tem pogledu deluje odlično.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija