Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Minttu Raikkonen
Hamilton naj gre raje v balet
Priča smo zares nenavadni obrobni novici kontroverznosti Silverstona, kjer sta v tretjem zavoju trčila Raikkonen in Hamilton. Žena popularnega Icema je ustrelila nekaj strupenih v smeri nasprotnika.
Bojan Vrbnjak Arhiv
11. julij 2018 | 8:01:42

Trčenje Kimija Raikkonena in Lewisa Hamiltona po štartu dirke v Silverstoneu je poskrbelo za vroče debate in obdolževanja ter podtikanj o namernem dejanju. Seveda so dotični po prespani noči hitro naredili korak nazaj. Ferrari se je branil teh očitkov in tekmecem sporočil, naj se sramujejo. Na koncu se je s strani Mercedesa vse zavilo v obrazložitve, da je šlo zgolj za šalo ali pa da ljudje včasih rečejo kakšno neumnost.  

Toda verjetno najbolj zabavna zgodba vse te kontroverznosti okrog dirke v Silverstoneu pa se je, za mnoge neopazno, odvijala na družabnem omrežju Instagram. Tam je soproga Kimija Raikkonena, Minttu Raikkonen, neposredno po dirki, ko je Hamilton za mnoge izrekel nekaj čudnih besed in šprical intervju v parc fermeju, v svoji instagram-zgodbi objavila: "Če jočeš kot punčka ko izgubiš, potem raje pleši balet - #justsaying".

Le na koga je to mislila? Več kot očitno gre za Lewisa Hamiltona. Vendar je gospa Raikkonen za svojo zgodbo prejela toliko negativnih komentarjev iz tabora Hamiltona, da je to zgodbo odstranila in odgovorila nekemu navijaču – najverjetneje Hamiltona: "Samo da pojasnim. Nisem govorila o dirkaču, temveč o ekipi, ki se je potem jokala in tožila, da je nekdo nekaj namerno storil. Ne, tega ni storil. To se imenuje dirkanje," tako Minttu. Ali gre tukaj samo za Mercedes ali Hamiltona na koncu to ne naredi velike razlike.

Toda na koncu se je tako ali tako vse obrnilo na dobro. Kajti potem ko je Hamilton – prav tako preko svojih instagram-zgodb – pojasnil svoja ravnanja glede besed "zanimiva taktika" s strani Ferrarija, je Minttu ponovno reagirala: "Modre besede in včasih vsi izrečemo kakšno sranje…Over and out!", se je opravičila tudi Minttu, ki je k tej izjavi podala še Hamiltonove besede: "Kimi se je opravičil in njegovo opravičilo sem sprejel. Gremo naprej. Bila je dirkaška nesreča in nič drugega. Včasih pa izrečemo neumno sranje in se iz tega kaj naučimo." Med navijači Kimija Raikkonena je ta epizoda poskrbela za veliko veselje, kar dokazujejo tudi številna posredovanja njene objave v mnogih skupinah navijačev.     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Kar je iskal to je dobil...
11.7.2018 8:10:47
Dynisco
No, sam še to se fali, da bodo babnce dirkačev preko medijev komandirale, kako stvari stojijo in kako bo?! Sploh ne vem, kaj se petlja tu zraven, ko pa je že vnaprej jasno, da bo njen pogled pristranski, kot je sploh mogoče pristranski biti. Kimi je nabasal Lewisa in ne obratno. Priznal je sam, da je zajebal, strinjali so se komisarji in tudi kaznovan je bil za to. Kakšen kurac balet zdaj meša babura tule zraven?!? Njen dec ga je utupil, ne Hamilton. Obnašanje Lewisa po dirki pa itak groza. Ampak vsak pač odreagira po svoje in ta pajac je pač odreagiral nekoliko bolj trapasto, kot bi od njega pričakovali. Kaj pa bi bilo prav, da bi naredil, da bi izpadel kao tisti, ki zna prenesti poraz? Naj bi kaj? Rekel Kimiju, da je že OK, če ga je ruknil ven, saj si je to popolnoma zaslužil, ker se tako preveč afna po socialnih omrežjih in gre zaradi tega mnogim na jetra?!?
11.7.2018 10:13:40
Fero
Dynisco: res je Kimi je nabasal Lewisa in ne obratno. Vendar pa ima "babura" prav, kajti Lujo je jokal in ne obratno! Moto šport je šport za "dedce", za jokice je pa res balet tako kot je ona povedala.
11.7.2018 10:26:32
Tadejkrze
Dynisco, relax 😄
11.7.2018 11:05:15
roberto
Čisto prav mu je povedala! Hamletu manjka samo še kakšen resen boj z Maxom. Tu ima kar srečo, da sta zelo malo skupaj. Lani na eni zadnjih dirk ga je skoraj brez boja kar spustil naprej.
11.7.2018 11:09:15
serpent
Mogla bi ga oklicata za navadno "Drama Queen", ali pa 5 letnega otroka ki ne zna odraslo sprejet poraz - s tem bi še lepše podžgala podžgala njegove podpornike. Sicer se mi pa zdi da Hamilton zadnje čase v izjavah samo še govori kako moli za to in ono (na zadnje v Silverstonu po kvalifikacijah). Noben dikrač ne omenja toliko oz. sploh ne omenja teh stvari. Konec koncev nikogar ne briga njegov odnos z namišljenimi prijatelji.
11.7.2018 11:14:02
Aichi
ne, kimi je ratal isto copata, odkar ma to teto
11.7.2018 12:55:08
matjazh
Ne stevardesa #44 ne n ne tale stevardesa se ne bi smele oglasiti...
11.7.2018 13:07:23
Gazibo2
V koga jih pa bo. V Kimija verjetno nazadnje.
11.7.2018 14:10:48
Gazibo2
Tja bi moral Kimi. ker mu volan ne gre dobro od rok.
11.7.2018 14:12:11
Gazibo2
Aja, Kimi je zelo veliko dosegel v F1.
11.7.2018 14:27:57
CarlosCar
Pravzaprav je Minttu Raikkonen s to kontroverzno izjavo poskušala preusmeriti pozornost na nasprotno starn, saj se po paddocku šušlja, da naj bi svojemu Kimiju skočila čez plot. Trikrat pa lahko uganete, kdo je bil na nasprotni strani plota - Lujo.
11.7.2018 14:59:54
kanon
haha, saj nemorem verjet kake komentarje mate...
11.7.2018 17:40:33

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija