Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Haas
Grosjeanova usoda znana po poletju
Gunther Steiner ni preveč zgovoren, ko gre za dirkaško zasedbo za 2019.
Artur Švarc
7. avgust 2018 | 10:49:19

Zelo verjetno je, da bodo obdržali Magnussena, ta je v svoji četrti sezoni in se odlično obnese, saj je na sedmih od letošnjih 12 dirk osvojil točke. Steiner je omenil, da gre za to zahvala Genu Haasu: »Gene rad da ljudem prostor, da lahko razmišljajo in delujejo, kar pomaga Kevinu.«

Na drugi strani garaže pa je Romain Grosjean, veteran s 134 odpeljanimi dirkami, ki je letos vsega trikrat osvojil točke, eno predstavo brez točk pa je s trčenjem pokvaril tudi Grosjeanu. Francoz dela veliko napak in ima slabe obete za prihodnost.

»Ne želim govoriti o prihodnosti,« je povedal Steiner. »O tem se bomo odločali po poletnih počitnicah. Do Romaina gojim spoštovanje, pred tremi leti je imel pogum in se nam pridružil kot novo nastali ekipi. Verjel je v naš projekt.«

A na vrata trkajo drugi resni dirkači, eden od njih je Sergio Perez, drugi pa Charles Leclerc, kar je še bolj verjetno, glede na to, da bo Raikkonen še eno leto podaljšal s Ferrarijem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija