EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Haas
Grosjeanova usoda znana po poletju
Gunther Steiner ni preveč zgovoren, ko gre za dirkaško zasedbo za 2019.
Artur Švarc
7. avgust 2018 | 10:49:19

Zelo verjetno je, da bodo obdržali Magnussena, ta je v svoji četrti sezoni in se odlično obnese, saj je na sedmih od letošnjih 12 dirk osvojil točke. Steiner je omenil, da gre za to zahvala Genu Haasu: »Gene rad da ljudem prostor, da lahko razmišljajo in delujejo, kar pomaga Kevinu.«

Na drugi strani garaže pa je Romain Grosjean, veteran s 134 odpeljanimi dirkami, ki je letos vsega trikrat osvojil točke, eno predstavo brez točk pa je s trčenjem pokvaril tudi Grosjeanu. Francoz dela veliko napak in ima slabe obete za prihodnost.

»Ne želim govoriti o prihodnosti,« je povedal Steiner. »O tem se bomo odločali po poletnih počitnicah. Do Romaina gojim spoštovanje, pred tremi leti je imel pogum in se nam pridružil kot novo nastali ekipi. Verjel je v naš projekt.«

A na vrata trkajo drugi resni dirkači, eden od njih je Sergio Perez, drugi pa Charles Leclerc, kar je še bolj verjetno, glede na to, da bo Raikkonen še eno leto podaljšal s Ferrarijem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija