Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   McLaren
Čemu to razodetje?
Ali smo v letošnji rošadi dirkačev že doživeli največji šok? Sledi še kaj večjega?
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. avgust 2018 | 7:21:23

Ricciardov ne Red Bullu in ja Renaultu je bilo vsekakor prava bomba dirkaškega trga. Potem ko sta obe ekipi uradno potrdili odhod oziroma prihod, se je sedaj oglasil še McLaren, ki naj bi se prav tako resno pogajal z avstralskim dirkačem. Zak Brown naj bi kolegom iz portala Racer povedal: "Imeli smo nekaj sestankov, ker smo veliki pristaši Daniela Ricciarda. Kako blizu smo prišli morebitnemu dogovoru, pa morate vprašati njega."

Iz tega razloga se upravičeno postavlja vprašanje, koga pa naj bi Ricciardo pri McLarnu zamenjal, če so ga tako želeli v svoji sredini? Morda Fernanda Alonsa, za katerega se znova sumi, da naj bi zapustil F1, čeprav naj bi bil Španec po zadnjih vesteh v pogovorih za prosti sedež Red Bulla. Ali pa morda Stoffela Vandoornea, ki je v zadnjih dveh letih dobesedno zbledel ob Alonsu.

Ne moremo pa se znebiti občutka, da se ekipa pripravlja za odhod enega izmed svojih dirkačev. Kajti v Wokingu se spogledujejo tudi – in to povem javno – s Carlosom Sainzem, ki je, kot je znano, za sezono 2019 izgubil sedež pri Renaultu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Fero
Nikoli navijal za Díaz-a, vendar bi mu vsekakor privoščil da predno reče zbogom, dobi priložnost v dobrem dirkalniku, kateri RB bi upam v bodoče s Hondo lahko bil.
8.8.2018 7:38:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija