Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ne morejo več čakati
Haas stavi le še na sezono 2019
Ekipa Haas je vse svoje sile prestavila na sezono 2019. Kljub temu pa upajo, da bodo letos v konstruktorskem prvenstvu osvojili četrto mesto.
Bojan Vrbnjak Arhiv
9. avgust 2018 | 7:57:47

Američani so se odločili, da se že sedaj v celoti osredotočijo le na sezono 2019, čeprav so v boju za četrto mesto konstruktorskega prvenstva. Tačas za Renaultom zaostajajo 16 točk, a odločitev, da letošnjega dirkalnika ne bodo več razvijali naprej, je mnoge presenetila. "Ne moremo več čakati. Sedaj bomo vse sile stavili na dirkalnik sezone 2019, drugače pa padli daleč nazaj," tako šef ekipe Steiner, ki ne vidi nobenega večjega smisla, da bi še razvijali letošnji dirkalnik, ker so tako ali tako dobro na poti v sredini polja F1. Vendar pa to ne pomeni, da na dirkalnik ne bodo nameščene novosti. "Opravili smo nekaj izboljšav, ki jih bomo prinesli na prihodnje dirke. Vendar pa gre za manjše stvari, kajti v vetrovniku že delamo za sezono 2019."

V ekipi se zavedajo, da bi lahko bili še boljši, kajti v prvi polovici sezone so zapravili kar nekaj pomembnih točk. Najbolj pereč je spomin na Avstralijo, ko sta odstopila oba dirkalnika – kljub izvrstnim položajem na dirki. In to je sodelavce stalo kar nekaj denarja v obliki bonusov. Kajti če oba dirkalnika pristaneta med prvih deset, dobijo vsi zaposleni dodatno izplačilo. Temu pa je bil primer le v Avstriji in na Madžarskem.   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija