EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Jezni Helmut Marko
Verstappen nima nobenega veta
Navedbe španskih medijev, da bi lahko Verstappnov tabor blokiral prihod Carlosa Sainza v Red Bull, je Marko označil kot smeti.
Bojan Vrbnjak Arhiv
10. avgust 2018 | 7:22:34

Športni svetovalec Red Bulla Helmut Marko je besen na španske medije. Nekateri časniki so pred kratkim poročali, da bi lahko Max Verstappen izrekel nekakšen veto proti temu, da bi Carlos Sainz postal njegov moštveni kolega . Marko je poročanje označil kot smeti in dotičnim medijem sporočil: "Red Bull je tisti, ki odloča o dirkaški zasedbi."

Da se Verstappen in Sainz ne razumeta najbolje, je znano še iz njunih skupnih let (2015 in 2016) pri moštvu Toro Rosso. Takrat sta uprizorila kar nekaj dvobojev na meji razumljivega in ignorirala moštvene ukaze. Poleg tega je bil Španec nad presenetljivim napredkom Verstappna v prvo ekipo vse prej kot srečen.

Edina alternativa za prosti sedež je očitno aktualni dirkač Toro Rossa Pierre Gasly, ki je na zadnjih dirkah presenetil z dobrimi predstavami, poleg tega pa bi lahko v prvo ekipo prinesel tudi izkušnje s Hondinim motorjem. Sainz, ki je bil pri Renaultu večinoma v senci Hülkenberga, pa naj bi se sodeč po medijih pogajal z McLarnom, kjer naj bi nasledil Stoffela Vandoornea.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija