EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Michael Schumacher
Bil je več kot dirkač
V zanimivem intervjuju je o sedemkratnem svetovnem prvaku spregovoril nekdanji šef Ferrarija Stefano Domenicali.
Boštjan Kralj
12. september 2018 | 21:56:46

Zdaj 53-letni Italijan, rojen v Imoli, trenutno službuje pri Lamborghiniju, sicer pa je večji del kariere preživel pri Ferrariju in bil vse od začetka pomemben člen najuspešnejšega obdobja v zgodovini Scuderie, ko so rdeči kraljevali z Michaelom Schumacherjem. Domenicali se spominja, kaj je legendarnega Nemca, ki je s Ferrarijem osvojil pet naslovov, ločilo od konkurence: ''Ko se je Michael pridružil moštvu, je bil že velik in izjemen dirkač. Takoj je bilo opaziti, kako drugačen je od ostalih, tako v smislu odnosa do dela kot talenta. Zaradi drugačne mentalitete je bil na začetku nekoliko hladen, vendar smo odnose gradili iz dneva v dan. S profesionalnega vidika pa sem se od njega naučil predvsem to, da je znal analizirati vsak delček kroga, kot bi zaprl oči in si vse skupaj ogledal v super počasnem posnetku. Na ta način si je znal pridobiti prednost, skupaj z inženirji je našel prave rešitve za zaviranja, lego v zavoju, pri pospeševanju, na ravninah se je igral z zavornimi razmerji… To je sposobnost, da zapreš oči in razmišljaš, kako bi se korak po koraku izboljšal. To me je pri delu z njim najbolj navdušilo. Bil je več kot dirkač, svojo vlogo v moštvu je odlično razumel,'' se spominja Domenicali.   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
QuickNick
Zaradi tega je Michael Schumacher največji in najuspešnejši dirkač F1 vseh časov.
14.9.2018 21:46:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija