Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Esteban Ocon
Iz dneva v dan izgublja upanje
Vsak dan, ki mine, pomeni manjše možnosti za Estebana Ocona, da bo drugo leto vozil v F1.
Artur Švarc
14. september 2018 | 8:49:17

Še pred nekaj meseci je mladega Francoza čakala svetla prihodnost, najverjetneje z Renaultom, potem pa se je RIcciardo odločil in zamenjal svojo ekipo in ta možnost je za Ocona splavala po vodi.

Glede na to, da bo njegov sedež prihodnje leto zagotovo prevzel Lance Stroll in se ga zaradi njegovega statusa Mercedesovega voznika otepajo pri Toro Rossu, Ocona čaka birdka formulaška usoda.

»Nisem samo frustriran, sem zelo razočaran, to je prava beseda,« je povedal Ocon.

»Še vedno obstaja upanje, a ga je iz dneva v dan manj. Zato sem razočaran, ker vidim, da niso le rezultati tisto, kar odloča, pač pa še druge stvari.«

Ocon ne zameri konkurentom, ki so mu vzeli že skoraj dogovorjeni sedež pri Renaultu, a s situacijo ni zadovoljen.

»Ne zamerim nikomur, a sem zares trdo delal, da sem prišel do sem, v zadnjih dveh letih sem veliko pokazal. Letos sem še napredoval in na kvalifikacijah je 11 proti 3 zame proti Sergiu.«

»Vsako dirko dajem vse od sebe in priti v Singapur, brez da vem, kaj bom delal prihodnje leto, je precej težko.«

Ocon je razkril, da obstaja možnost pri Williamsu, o drugi seriji pa ne razmišlja. Prav tako se ni pogovarjal o razrešitvi pri Mercedesu z Wolffom.

»Nikoli se nisva pogovarjala o tem. Vem, da imam pogodbo z Mercedesom in o tem nisva razpravljala. A kar šteje, so rezultati in napor, ki ga dirkač vlaga v svoje dosežke. Ostale zadeve niso pomembne.

»Zaradi tega sem ta hip zelo razočaran, kako se zadeve razpletajo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija