Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Toro Rosso
Kvijat potrjen v Sočiju?
Po govoricah iz paddocka naj bi Toro Rosso že čez 14 dni na njegovi domači dirki potrdil vrnitev hitrega Rusa v F1.
Artur Švarc
16. september 2018 | 11:32:47

Leto dni potem, ko so se ga pri B ekipi Red Bulla znebili, se bo Kvijat vrnil v ekipo kot prvi voznik. Helmut Marko je pred nekaj dnevi povedal, da bodo vozniško zasedbo razkrili v Sočiju. Kvijat se to sezono udinja kot razvojni voznik pri Ferrariju, že v Belgiji pa smo v petek videli pogovore med Arrivabenejem, Hornerjem in Markom v Red Bullovem motorhomu prav na to temo.

In ko gre za Toro Rosso, že vemo, da tam ne bo Sebastiena Buemija, čeprav smo pred tednom dni videli pomerjanje sedeža, a je Švicar to naredil le kot rezervni voznik ekipe, sam pa ima obveznosti s Formulo E prihodnje leto, kar je potrdil tudi Helmut Marko.

»Seb je pomemben član naše ekipe, kar nekaj ekip se je zanimalo za njegove usluge, a je z nami podaljšal pogodbo še za tri leta, ostaja rezervni in razvojni voznik, pri čemer ima še druge aktivnosti kot so Formula E in WEC s Toyoto.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
Je možno da bo drugi voznik Wehrlein? Sem prebral, da se je razšel z Mercedesom.....isto bi moral narediti tudi Ocon....
16.9.2018 17:00:00
QuickNick
Podpiram prakso, ki jo zadnje čase izvaja Red Bull in sicer menjava dirkača sredi sezone, če je potrebno. Na ta način si moštva izboljšujejo kvaliteto dirkačev in lahko preprečijo "zimsko spanje" kot npr. Kimi (2008-2009, 2014-2017), ko ga je v Ferrariju Massa premagoval, čeprav vsi vemo da je Kimi vrhunski, kadar hoče.
18.9.2018 13:33:18
QuickNick
Kvijat si glede na rezultate, ki jih je že dosegel v F1 več kot zasluži sedež. Če bi se do vseh dirkačev ne glede na nacionalnost obnašali enako, bi lahko Max že 10 krat letel iz Red Bulla. Dvojna merila žal, denar in ime je očitno še vedno tisto, ki odloča o usodi drikačev F1.
18.9.2018 13:37:19

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija