EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Max pohvalil ustrezno strategijo
Max Verstapen, je bil po dirki kar zadovoljen z drugim mestom. K temu je pripomogla pravilna strategija.
Artur Švarc
16. september 2018 | 17:23:27

»Po prvem krogu ni bilo videti, da bomo danes končali na drugem mestu. Enostavno nam je manjkala hitrost. A ekipa je pripravila odlično strategijo, s katero sem končal za Lewisom«, je povedal Nizozemec.

Nato je še dodal: » Poizkušal sem ostati za Lewisom, a smo hitro ugotovili, da bomo na koncu lahko le drugi. Zato nisem pretiraval. Lahko rečem, da sem zelo zadovoljen z drugim mestom, glede na to kakšne težave sem imel z menjalnikom.«

Helmut Marko je po dirki povedal, da je Max briljantno opravil z Vettlom in tudi z menjalnikom dirkalnika. »Ni se pustil zmesti in pokazal je svojo kakovost«, je dodal.

Verstapen, se je z drugim mestom danes utrdil na petem mestu v skupnem seštevku. Za četrto uvrščenim Bottasom zaostaja sedaj za 23 točk.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
QuickNick
Verstappen je bil v Singapurju zasluženo izbran za dirkača dneva. Odlična in zelo zrela predstava.
18.9.2018 13:52:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija